Ντέρμπι δικεφάλων στην «Opap Arena»

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην «Opap Arena» (19:30) στο ντέρμπι των δύο δικεφάλων...

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ μετρούν τις δυνάμεις τους σήμερα το βράδυ (19:30) στην «Opap Arena» στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Superleague.

Το μεγάλο ντέρμπι των δικεφάλων έρχεται σε μια συγκυρία η οποία τους βρίσκει ισόβαθμους στην τρίτη θέση με 17 βαθμούς.

Το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα θέλει να αφήσει πίσω του την ήττα με 3-1 στην Μασσαλία, από την Μαρσέιγ και να πάρει ένα τρίποντο με το οποίο θα αποσπαστεί τρεις βαθμούς από τον αντίπαλο του, ενώ παράλληλα θα πλησιάσει και άλλο την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Διαβάστε επίσης: Πρώτη ήττα της σεζόν για τους Μπακς κόντρα στους Χοκς – Απελπιστικά μόνος του ο Αντετοκούνμπο

Στα αγωνιστικά ο Αργεντίνος τεχνικός είδε με χαμόγελο τους Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Ροντόλφο Πιζάρο να ξεπερνούν τις ενοχλήσεις τους και να συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή, ωστόσο το ίδιο δεν ισχύει και για τους Κάλενς και Ζίνι οι οποίοι έμειναν εκτός με ενοχλήσεις.

Επίσης στην αποστολή δεν υπάρχουν και οι γνωστές απουσίες (Αραούχο, Γκαρσία), αλλά και ο Χατζησαφί.


Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ:
Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Πήλιος, Βίντα, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Πόνσε, Ελίασον, Πισάρο.

Από την άλλη ο Δικέφαλος του Βορρά προέρχεται από την επική ανατροπή και νίκη κόντρα στην Αμπερντίν, θέλοντας να πάρει το μεγάλο διπλό που θα τον φέρει στο -2 από την κορυφή, ενώ παράλληλα να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί που «τρέχει».

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου άφησε εκτός αποστολής τους ανέτοιμους Μάρκος Αντόνιο και Φιλίπε Σοάρες και για λόγους τακτικής τους Λύρατζη, Μιχαηλίδη και Ράφα Σοάρες.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ αποτελούν οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α. Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από