Άρης: Η ευκαιρία του Παναγίδη

Άρης: Η ευκαιρία του Παναγίδη

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και στα επόμενα παιχνίδια, καθώς απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Μάντζιου.

Ο Μιχάλης Παναγίδης πέρασε ως αλλαγή στο σαββατιάτικο (21/10) παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό και είχε αρκετά καλή παρουσία. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο Άκης Μάντζιος προτίμησε τον νεαρό μεσοεπιθετικό, από τον Κάρλσον, που έμεινε στον πάγκο.

Αυτό, έγινε, γιατί ο προπονητής του Άρη πιστεύει στον Παναγίδη, αλλά και γιατί ήθελε, προφανώς, να στείλει ένα μήνυμα στον Σουηδό εξτρέμ, ο οποίος δεν έχει φτάσει, ακόμα, σε υψηλά επίπεδα απόδοσης.

Διαβάστε επίσης: Ώρα 21.20: Η αποστολή του Παναθηναϊκού παραγγέλνει πίτσες στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκης- Μια ώρα μετά έλεγαν πως… (vid)

Το γεγονός, μάλιστα, ότι ο Μενέντες δεν έχει καταφέρει, ακόμα, να προσαρμοστεί, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο Παναγίδης αναμένεται να πάρει και άλλες ευκαιρίες στα επόμενα παιχνίδια, αγωνιζόμενος στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής. Θα πρέπει, επίσης, να σημειωθεί ότι στη θέση αυτή μπορεί να παίξει και ο Σαμόρα, ο οποίος, όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή λογίζεται περισσότερο ως δεύτερος φορ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ