Οζντόεφ: «Από τις πρώτες μέρες ένιωθα καλά στην ομάδα»

Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ πέτυχε δύο γκολ και ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο (2-0) με τον Ρώσο μέσο να δικαιολογεί την καλή του εμφάνιση από το κλίμα που επικρατούσε στην ομάδα την στιγμή που ήρθε.

Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ με δύο γκολ «σφράγισε» τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο για την 8η αγωνιστική της Super League.

Ο Ρώσος μέσος δήλωσε πως η απόδοσή του οφείλεται σε μεγάλο βαθμό από το πόσο καλά ένιωθε από την στιγμή που έφτασε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης: Κολοσσός Ρόδου – Ολυμπιακός 59-102: Πάρτι στη Ρόδο οι «ερυθρόλευκοι» και συνεχίζουν…

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν είναι στεναχωρημένος που δεν πέτυχε χατ τρικ: «Το πιο σημαντικό για εμένα είναι ότι κέρδισε η ομάδα. Είναι επίσης σημαντικό ότι πέτυχα δύο γκολ και μάλιστα το πρώτο μου στον ΠΑΟΚ. Το ότι δεν μέτρησε το τρίτο γκολ δεν σημαίνει κάτι, αυτό που μετράει είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς, που θα μας βοηθήσουν στην μάχη του πρωταθλήματος».

Για το αν έχει πέτυχει χατ τρικ στην καριέρα του: «Όχι. Μάλιστα, σήμερα είναι η πρώτη φορά που πετυχαίνω δυο γκολ σε ένα παιχνίδι!».

Για το αν η σημερινή εμφάνιση αποτελεί απόδειξη ότι έχει προσαρμοστεί πλήρως στην ομάδα: «Από τις πρώτες μέρες ένιωθα καλά στην ομάδα, οι συμπαίχτες μου και ολόκληρος ο οργανισμός με υποδέχθηκαν πολύ καλά, όπως και ο προπονητής μου, με τον οποίο έχουμε συζητήσει πολλές φορές μαζί. Πάντως, για εμένα το πιο σημαντικό είναι να βρισκόμαστε στην πρώτη θέση και να συνεχίσουμε τις νίκες».

Για το τι βοήθησε τον ΠΑΟΚ να φτάσει στην νίκη: «Σίγουρα είναι δύσκολο να προσαρμοστεί μια ομάδα με νέους παίκτες και να υπάρξει χημεία ανάμεσα μας. Αυτό που φαίνεται τώρα είναι ότι το έχουμε καταφέρει, κάτι που φαίνεται και στον αγωνιστικό χώρο. Σε αυτό βοήθησε σημαντικά η ενδιάμεση διακοπή».

Για την σημασία του πανηγυρισμού στο πρώτο του γκολ: «Ήταν μία κίνηση που ήταν αφιερωμένη στην οικογένεια μου, για το παιδί και την γυναίκα μου».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από