STOIXIMAN SUPERLEAGUE
![Με ποιον θα έπαιζαν στα play off ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός αν ολοκληρωνόταν σήμερα η Euroleague](https://www.to10.gr/wp-content/uploads/2025/02/6369299-300x200.jpg)
Μια ημέρα πριν από το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Ντάνιελ Ποντένσε γιορτάζει τα 28α γενέθλια του, με τον επίσημο λογαριασμό του Ολυμπιακού να του εύχεται μέσα από τα social media.
Γεννημένος στις 21 Οκτωβρίου του 1995, ο Πορτογάλος επέστρεψε φέτος στο λιμάνι της καρδιάς του μετά την επιτυχημένη του πορεία στην Αγγλία με τη φανέλα της Γουλβς.
Χρόνια πολλά Ντανιέλ! / Happy Birthday Daniel Podence», ανέφερε το post του Ολυμπιακού για τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή της ομάδας του Πειραιά.
🎂 Χρόνια πολλά Ντανιέλ! / Happy Birthday @daniel_podence! #HappyBirthday #DanielPodence #Olympiacos #Wishes pic.twitter.com/lm8DEon2kK
— Olympiacos FC (@olympiacosfc) October 21, 2023