Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, σαν να παίζουν μπάσκετ: Τα έξι ντέρμπι «αιωνίων» που ακολουθούν μέσα στη σεζόν

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, σαν να παίζουν μπάσκετ: Τα έξι ντέρμπι «αιωνίων» που ακολουθούν μέσα στη σεζόν

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα κοντραριστούν και στους «16» του Κυπέλλου, ανεβάζοντας συνολικά τις αναμετρήσεις τους σε έξι μέσα στη σεζόν 2023/2024.

Η κλήρωση της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος ολοκληρώθηκε με κάθε επισημότητα, με τις ομάδες να μαθαίνουν τα ζευγάρια και τις διασταυρώσεις και το ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακός να… ξεχωρίζει.

Με τις δύο αναμετρήσεις που θα δώσουν οι ερυθρόλευκοι με τους πράσινους σε Λεωφόρο και Φάληρο αντίστοιχα για το θεσμό του Κυπέλλου, θα προσθέσουν ακόμη δύο στις ήδη αρκετές φορές που θα κληθούν να αντιμετωπίσει ο ένας τον άλλον.

Εξέλιξη που βλέπουμε μόνο στα παιχνίδια του μπάσκετ, με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να αναμετριούνται συνολικά 6 φορές!

Η πρώτη θα είναι την ερχόμενη Κυριακή (22/10) για την όγδοη αγωνιστική της Super League, αναμέτρηση που είναι προγραμματισμένη για τις 19:30 της Κυριακής στο Γ. Καραϊσκάκης.

Θα ακολουθήσουν οι δύο μάχες του Κυπέλλου, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον «αιώνιο» αντίπαλο για τον πρώτο αγώνα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στις 5 Δεκεμβρίου, ενώ το ίδιο θα κάνει και ο Ολυμπιακός για τον δεύτερο αγώνα της φάσης των «16» στις 10 Ιανουαρίου του νέου έτους.

Τέταρτη φετινή αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να γίνει ξανά στην έδρα του «τριφυλλιού» στις 27 του Ιανουαρίου για την 21η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Τέλος, εκτός ακραία συγκλονιστικού απροόπτου, οι δύο ομάδες θα βρεθούν ξανά αντιμέτωπες μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας, στα Play Offs της Super League, με τις ημερομηνίες, τις έδρες και όλες τις λεπτομέρειες να γίνονται γνωστές μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας της Super League.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ