Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για τη μετακίνηση των οπαδών στην Τρίπολη για το ματς με τον Αστέρα

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για τη μετακίνηση των οπαδών στην Τρίπολη για το ματς με τον Αστέρα

Η ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των οπαδών της στην Τρίπολη για τον αγώνα με τον Αστέρα.

Το διάλλειμα λόγω εθνικών ομάδων έλαβε τέλος και όλοι οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν στις ομάδες για να την επανέναρξη των πρωταθλημάτων.

Μέσα σε αυτές και η ΑΕΚ η οποία καλείται να ταξιδέψει στην Τρίπολη για να αντιμετωπίσει τον Αστέρα (22/10, 16:00) για την 8η αγωνιστική της Super League. Η «Ένωση» θα έχει στο πλευρό της τους οπαδούς της οι οποίοι θα βρεθούν στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Διαβάστε επίσης: Η δικαιολογία του υπεύθυνου της «Grassform» για το… χωράφι στην «Opap Arena»: «Δύσκολη περίοδος, υπάρχει πιεσμένο πρόγραμμα»

Με ανακοίνωσή της η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ γνωστοποίησε πως με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Πολιτισμού κ. Ιωάννη Βρούτση απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών στο γήπεδο με αποτέλεσμα οι οπαδοί να καλούνται να μεταφερθούν μεμονωμένα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Πολιτισμού κ. Ιωάννη Βρούτση, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση φιλοξενούμενων φιλάθλων για για την αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Αστέρα στην Τρίπολη, την προσεχή Κυριακή (22/10). Ως εκ τούτου, εφιστούμε την προσοχή στους φίλους της ΑΕΚ που θα έχουν εισιτήρια και θα ταξιδέψουν στην Τρίπολη για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, να αποφύγουν την οργανωμένη και να προτιμήσουν τη μεμονωμένη μετακίνηση, καθώς δεν θα σταθεί δυνατό να προσεγγίσουν την πόλη».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ