Άρης: Τα διλήμματα του Μάντζιου

Άρης: Τα διλήμματα του Μάντζιου

Ο Έλληνας τεχνικός συνεχίζει τις δοκιμές του, ενώ δεν έχει αποφασίσει ακόμα για δύο θέσεις, σε ότι αφορά την ενδεκάδα του σαββατιάτικου (21/10) εκτός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό.

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του Άρη ενόψει της σαββατιάτικης (21/10) εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό, με τον Άκη Μάντζιο να μην έχει αποφασίσει ακόμα για συγκεκριμένες θέσεις στην ενδεκάδα.

Ο Έλληνας τεχνικός συνεχίζει τις δοκιμές του, έχοντας, πλέον και τον Μπράμπετς στη διάθεσή του, καθώς ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Τσεχίας.

Διαβάστε επίσης: Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για Τονάλι: «Πόνταρε σε παιχνίδια της Μίλαν»

Οι Πάρντο και Τζούρασεκ διεκδικούν τη θέση του επιτελικού χαφ στο 4-2-3-1 του Μάντζιου, με τον πρώτο να φαίνεται, πάντως οτι έχει προβάδισμα.

Ακόμα, οι Οντουμπάζιο και Μοντόγια είναι υποψήφιοι για το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής. Αντίθετα, ξεκάθαρα είναι τα πράγματα σε οτι αφορά τις υπόλοιπες θέσεις της άμυνας, καθώς ο Φεράρι θα καλύψει το αριστερό άκρο και οι Φαμπιάνο και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Τέλος, ο Νταρίντα θα είναι ο παρτενέρ του Βερστράτε στα αμυντικά χαφ, ενώ οι Σουλεϊμάνοφ και Μενέντες θα αγωνιστούν στις δύο πλευρές της μεσαίας γραμμής.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ