Παναθηναϊκός: Ανεβάζει στροφές ο Σπόραρ

Παναθηναϊκός: Ανεβάζει στροφές ο Σπόραρ

Ο Σλοβένος επιθετικός του Παναθηναϊκού ανεβάζει στροφές, αλλά ακόμα παραμένει αμφίβολος για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Μακάμπι Χάιφα.

Ο Παναθηναϊκός αφήνει πίσω του το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (2-2) και στρέφει το βλέμμα του στο παιχνίδι που ακολουθεί με την Μακάμπι Χάιφα για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Στη σημερινή προπόνηση του Τριφυλλιού ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τον Άντραζ Σπόραρ να ανεβάζει μεν ρυθμό, αλλά να συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, γεγονός που σημαίνει ότι η παρουσία του στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μακάμπι παραμένει αμφίβολη.

Διαβάστε επίσης: Ο Ορτέγκα και ο Αλεξανδρόπουλος

Οσον αφορά στους Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, Έρικ Πάλμερ-Μπράουν και Χόρντουρ Μάγκνουσον, ο πρώτος προπονήθηκε στο γυμναστήριο, ενώ οι άλλοι δύο έκαναν θεραπεία.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου:

«Σε δύο γκρουπ πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Δευτέρας στο «Γ. Καλαφάτης». Όπως γίνεται πάντα την επομένη ενός αγώνα, όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του χθεσινού ματς ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε μικρό χώρο. Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Σπόραρ, ο οποίος ανέβασε ρυθμό. Από εκεί και πέρα ασκήσεις στο γυμναστήριο έκανε ο Αϊτόρ και θεραπεία οι Πάλμερ – Μπράουν, Μάγκνουσον».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ