Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης 0-0: Άντεξαν με δέκα οι Περιστεριώτες

Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 0-0 στο Περιστέρι, με τους γηπεδούχους να αγωνίζονται από το 55' με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κούντε.

Ο Ατρόμητος δεν κατάφερε ούτε την 7η αγωνιστική να πανηγυρίσει νίκη, αλλά τουλάχιστον πήρε τον βαθμό με 0-0 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης αφού από το 55′ έπαιζε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κούντε. «Φωνάζουν» για την αποβολή οι Περιστεριώτες θεωρώντας πως το παιχνίδι είχε σταματήσει και η φάση δεν υφίσταται.

Το ματς δεν διεκδικεί ιδιαίτερες δάφνες ποιότητας αφού οι καλές στιγμές ήταν ελάχιστες και ο λιγοστός κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο μόνο ικανοποιημένος δεν έφυγε. Ένα σουτ του Κούντε στο 19′ ήταν η καλύτερη ευκαιρία για τον Ατρόμητο στο πρώτο ημίχρονο. Ο Αστέρας απείλησε στο 22′ με πλασέ του Σουρλή ενώ στο 41′ είχε μία καλή στιγμή ο Μπαρτόλο που δεν πρόλαβε να βρει την μπάλα με προβολή.

Διαβάστε επίσης: Ντανιέλ Ποντένσε: Όταν κάνεις σε 4 ματς, όταν πριν χρειάστηκες 18

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Καμαρά είχε ένα καλό σουτ στο 51′ και τέσσερα λεπτά μετά ο Ατρόμητος έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κούντε για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Μάντζη. Με παίκτη παραπάνω ο Αστέρας πίεσε για το γκολ, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Τσιντώτα που κράτησε σχετικά εύκολα το μηδέν.

Ατρόμητος (Κρις Κόουλμαν): Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Τζαβέλλας, Τσακμάκης, Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Κούντε, Ρομπάιγ (46΄Γιουμπιτάνα), Αγκιμπού Καμαρά (89΄Κουέν), Βαλένσια (67΄Έρλινγκμαρκ), Αντζιέλσκι (67΄Βέργος).

Αστέρας Τριπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Γκαρσία, Ζουκάνοβιτς, Καστάνο, Χουχούμης (60΄Άλβαρες) (93΄Ζουγκλής), Μπαρτόλο, Μουνάφο, Σουρλής (60΄Γκρόζντανιτς), Ρέγκις, Καλτσάς (84΄Σίτο), Μάντζης (60΄Μιριτέγιο).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από