Οι Σπόραρ και Πάλμερ – Μπράουν χάνουν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Οι Σπόραρ και Πάλμερ – Μπράουν χάνουν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει να διαχειριστεί δύο σημαντικές απουσίες εν όψει του ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ, καθώς οι Σπόραρ και Πάλμερ Μπράουν θα απουσιάσουν από το παιχνίδι της Κυριακής.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-4 στην Τρίπολη του Αστέρα και ετοιμάζεται για το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ στη «Λεωφόρο», με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να καλείται να διαχειριστεί δύο σημαντικές απουσίες.

Στο χθεσινό παιχνίδι ο Γιοβάνοβιτς προχώρησε σε αρκετές αλλαγές, δίνοντας θέση βασικού τόσο στον Σπόραρ, όσο και στον Πάλμερ – Μπράουν, οπού αμφότεροι αποκόμισαν προβλήματα τραυματισμών.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβες» Κατσουράνη για όσα έγιναν σε Τρίπολη και Νέα Φιλαδέλφεια: «Κακές διαιτησίες, υπέρ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ» (vid)

Ο Σλοβένος επιθετικός έχει διάταση στον οπίσθιο μηριαίο και θα είναι πιθανότατα έτοιμος για το παιχνίδι κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ για τους ομίλους του Europa League.

O Πάλμερ – Μπράουν υπέστη κάκωση στην ποδοκνημική και θα μείνει εκτός για περίπου 10 μέρες, χάνοντας τα παιχνίδια και με ΠΑΟΚ και με την Μακάμπι Χάιφα και θα γίνει επανεξέταση της κατάστασής του, για να διαπιστωθεί αν θα είναι έτοιμος για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Διαθέσιμοι για τις θέσεις των στόπερ, για το ντέρμπι είναι οι Γεντβάι και Σένκεφελντ, με τον Αϊτόρ να συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού: 

«Η επόμενη ημέρα της νίκης επί του Αστέρα Τρίπολης βρήκε τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού να προπονούνται σε δύο γκρουπ. Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Αϊτόρ, ενώ σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι Σπόραρ και Πάλμερ – Μπράουν, οι οποίοι τραυματίστηκαν στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Σπόραρ υπέστη διάταση στον οπίσθιο μηριαίο και ο Πάλμερ – Μπράουν κάκωση στην ποδοκνημική. Απών φυσικά ο Μάγκνουσον».

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ