Άρης: Έκπληξη με Ματαρίτα κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Κοσταρικανός αμυντικός επιστρέφει στην ενδεκάδα στο σημερινό (27/9, 20.30) εκτός έδρας παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους».

Αποφασισμένος για θετικό αποτέλεσμα και με νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα, θα αγωνιστεί ο Άρης στο σημερινό (27/9, 20.30) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Οι Μοντόγια και Ματαρίτα επέστρεψαν στην ενδεκάδα, με την παρουσία του τελευταίου να αποτελεί έκπληξη.

Ο Μάντζιος παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Μοντόγια θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Ματαρίτα το αριστερό, ενώ Φαμπιάνο και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η 11άδα του Ολυμπιακού – Εκπληξη από τον Μαρτίνεθ!

Οι Νταρίντα και Βερστράτε θα αγωνιστούν στα αμυντικά χαφ, ο Οντουμπάζιο στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Μενέντες στην αριστερή και ο Σουλεϊμάνοφ πίσω από τον Μορόν, που ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης.

Δεν αποκλείεται, πάντως, να ξεκινήσει στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής ο Οντουμπάζιο, στο αριστερό ο Μοντόγια, ενώ ο Ματαρίτα να παίξει ως αριστερός εξτρέμ.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Χουτεσιώτης, Ντουκουρέ, Κάρλσον, Φεράρι, Βέλεθ, Ζουλ, Πάρδο, Σαμόρα και Χριστοδουλόπουλος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από