Και τώρα ο Ατρόμητος περιμένοντας τον Πρίγιοβιτς

Το διήμερο ρεπό… χάριτος που έδωσε στους ποδοσφαιριστές του, ο Ράζβαν Λουτσέσκου ολοκληρώνεται και από αύριο αρχίζει η προετοιμασία για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, με τον ραζβάν Λουτσέσκου να βάζει απογευματινή ώρα έναρξης (19:00) στο πρόγραμμα, προκειμένου να επιστρέψουν όσοι διεθνείς είναι εδώ… κοντά.

Η προετοιμασία για τον δύσκολο αγώνα κόντρα στον αήττητο Ατρόμητο αρχίζει με τον Ρουμάνο τεχνικό να γνωρίζει πως δεν θα έχει στην διάθεση του, τους τιμωρημένους Κάρλος Ζαμπράνο και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Και αν για την θέση του Περουβιανού, υπάρχει ο Χοσέ Κρέσπο, τα ερωτηματικά για το ποιος θα παίξει πίσω από τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς είναι σημαντικά. Ο Μπίσεσβαρ θα λείψει για τα επόμενα τρία παιχνίδια, ο Ελ Καντουρί ακόμα και που παίζει… είναι σαν μην παίζει και έτσι ο Λουτσέσκου θα πρέπει να σκαρφιστεί μια λύση.

Ο τελευταίος που θα επιστρέψει από τις υποχρεώσεις του με την εθνική του ομάδα θα είναι ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός παίζει αύριο (13/11) στην Νότια Κορέα και αναμένεται να βρίσκεται στην βάση του την Πέμπτη το απόγευμα ή το αργότερο την Παρασκευή το πρωί.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από