ΠΑΟΚ: «Σκανάρισμα» στην Ανατολική Ευρώπη και ψώνια από Ρωσία και Ουκρανία

Οι μεταγραφικές αναζητήσεις για τον ΠΑΟΚ, ξεκίνησαν και όπως φαίνεται τελειωμό δεν θα έχουν. Σε πρώτο πλάνο για τους Θεσσαλονικείς είναι οι «αγαπημένες» αγορές της Ρωσίας και Ουκρανίας, ενώ έχει μπει στο μικροσκόπιο ποδοσφαιριστές από την Ανατολική Ευρώπη.

Από τον Γενάρη του 2018, το τμήμα σκάουτινγκ του Δικεφάλου σε συνεργασία με τους Λούμπος Μίχελ και Ράζβαν Λουτσέσκου έχουν σταχυολογήσει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχουν προταθεί. Η αγορά που δείχνει να ελκύει περισσότερο τους ασπρόμαυρους είναι αυτή του πρώην Σοβιετικού μπλοκ (Ρωσία και Ουκρανία). Είναι δυο χώρες που ο ΠΑΟΚ έχει εξαιρετικές διασυνδέσεις και αποδεικνύεται ότι τα τελευταία χρόνια «ψωνίζει» σχεδόν πάντα από εκεί.

Το καλό για την ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι πως σ’ αυτές τις δύο αγορές πολύ γρήγορα θα ξεκινήσει το ξεσκαρτάρισμα γιατί τα πρωταθλήματος τους ξεκινούν νωρίτερα και οι ομάδες θα έχουν αποφασίσει σε ποιους ποδοσφαιριστές θα στηριχθούν τη νέα χρονιά.

Οι διασυνδέσεις των Λούμπος Μίχελ, αλλά και του μπαμπά Λουτσέσκου σε Ρωσία και Ουκρανία μπορούν να δώσουν πολλές λύσεις στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ.

Η πρώτη περίπτωση που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ είναι αυτή του 30χρονου Πόντους Βέρνμπλουμ που αγωνίζονταν την τελευταία εξαετία στην Ρωσία με την φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Το συμβόλαιο του Σουηδού τελειώνει με τους Μοσχοβίτες και ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει. Ο Βέρνμπλουμ είναι ένας παίκτης που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και μπορεί να παίξει στη θέση που θέλει ο Λουτσέσκου ως box to box. Ο ΠΑΟΚ του έχει κάνει πρόταση ύψους 3,6 εκ. ευρώ για τρία χρόνια και περιμένει απάντηση.

Μια από τις πολλές περιπτώσεις παικτών που προτάθηκαν στον Δικέφαλο, είναι και αυτή του Νεμάνια Πεϊτσίνοβιτς της Λοκομοτίβ Μόσχας. Ο 30χρονος Σέρβος κεντρικός αμυντικός αγωνίζεται την τελευταία πενταετία στην ομάδα της Μόσχας και πήρε την απόφαση να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Δικέφαλος παρακολουθεί ποδοσφαιριστές και από την Ανατολική Ευρώπη που έχουν προταθεί από γνωστά μανατζερικά γραφεία. Είναι μια μεγάλη αγορά που την ξέρει αρκετά καλά η οικογένεια Λουτσέσκου. Πάντως στον ΠΑΟΚ έχουν ενημέρωση για παίκτες που αγωνίζονται σε όλη την Ευρώπη, αλλά και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από