«Μάχη» για την ανάδειξη πρωταθλητή δείχνουν οι αποδόσεις της Super League

Η Super League έχει ξεκινήσει και η μάχη για την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή έχει πάρει φωτιά, με τις στοιχηματικές εταιρείες να βλέπουν μία ίση μάχη για τρεις.

Η Stoiximan Super League έχει ξεκινήσει και η μάχη για την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή έχει ήδη «ανάψει», με την ΑΕΚ να θέλει να διατηρήσει τα σκήπτρα της και τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να μοιάζουν ικανοί να την ρίξουν από την κορυφή.

Η 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι προ των πυλών, με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ (25/9, 21:00) να ξεχωρίζει στο πρόγραμμα.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: Πήρε εξιτήριο ο Μουκουντί – Οι πιθανότητες για Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός που αυτή τη στιγμή είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με 10 βαθμούς μετά από 4 αγώνες αντιμετωπίζει στο «Καραϊσκάκης» την Κηφισιά ((24/9, 17:00) και ο ΠΑΟΚ θα δοκιμαστεί εκτός έδρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα (24/9, 20:30).

Αυτή τη στιγμή οι στοιχηματικές με τις αποδόσεις που δίνουν προβλέπουν μία μάχη ανάμεσα σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, μιας και οι τρεις ομάδες δίνουν απόδοση 3.00 για να πάρουν τον τίτλο, με τον ΠΑΟΚ αρκετά μακριά στο 20.00.

Δείτε τις αποδόσεις για τον νικητή της Stoiximan Super League:

ΑΕΚ 3.00
Ολυμπιακός 3.00
Παναθηναϊκός 3.00
ΠΑΟΚ 20.00
Άρης 1500.00

Οι αποδόσεις και για τις 14 ομάδες της Stoiximan Super League

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από