Η αρνητική επίδοση της ΑΕΚ που ξυπνάει μνήμες 2012

Η ΑΕΚ έμεινε μακριά από τη νίκη στα δύο πρώτα ματς πρωταθλήματος, για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2012/13.

Κάτι παραπάνω από προβληματικό είναι το ξεκίνημα της ΑΕΚ στις εντός έδρας αναμετρήσεις της εφετινής αγωνιστικής περιόδου. Μετά από τέσσερα ματς στην Opap Arena (δυο για το Champions League και δυο για το πρωτάθλημα), η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα μετράει μια ήττα και τρεις ισοπαλίες!

Η Ενωση δεν έχει καταφέρει να φτάσει σε εντός έδρας νίκη, ενώ με τη χθεσινή ισοπαλία κόντρα στον Ολυμπιακό, ισοφάρισε αρνητική επίδοση μετά από 11 χρόνια.

Από τη σεζόν 2012/2013 και σε ματς πρωταθλήματος, είχε να ξεκινήσει η ΑΕΚ με 0/2 στο σπίτι της. Συγκεκριμένα, τη χρονιά όπου οι κιτρινόμαυροι ήπιαν το πικρό ποτήρι του υποβιβασμού στις μικρότερες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου, είχαν ηττηθεί την πρώτη αγωνιστική από τον Αστέρα, ενώ στη συνέχεια είχαν μείνει στο 1-1 με τον Άρη.

Μάλιστα, τότε η ΑΕΚ είχε χρειαστεί να φτάσει στην όγδοη αγωνιστική και στο τέταρτο εντός έδρας παιχνίδι της για να γευτεί τη χαρά της νίκης (1-0 τον Πλατανιά στις 28 Οκτωβρίου 2012).

Πάντως, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θα έχει την ευκαιρία να σπάσει το… ρόδι των εντός έδρας αγώνων την επόμενη Πέμπτη (28/9) υποδεχόμενη τον Ατρόμητο στην Opap Arena (21:00).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από