Βόκολος: Παιχνίδι στρατηγικής το σημερινό – Σημαντικό πως δεν τα παρατήσαμε»

Βόκολος: Παιχνίδι στρατηγικής το σημερινό – Σημαντικό πως δεν τα παρατήσαμε»

Ο Λεωνίδας Βόκολος, μετά το ισόπαλο 2-2 ανάμεσα σε Λαμία και ΟΦΗ, μίλησε για τη σημασία της επιμονής που έδειξε η Λαμία καταφέρνοντας να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.

Ευχαριστημένος παρουσιάστηκε ο Λεωνίδας Βόκολος μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα της Λαμίας απέναντι στον ΟΦΗ (2-2).

Ο Βόκολος αφού αναφέρθηκε στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, τόνισε την αξία της επιμονής για ένα θετικό αποτέλεσμα, πιστεύοντας πως βήμα – βήμα θα πετύχει η ομάδα του, τους στόχους που έχουν τεθεί.

Διαβάστε επίσης: Βαριά ήττα από την Ντόρτμουντ για την Φράιμπουργκ πριν τον Ολυμπιακό (2-4)

Αναλυτικά όσα είπε ο Λεωνίδας Βόκολος για τον αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ: 

«Αρχικά θέλω να εκφράσω την λύπη μου και την συμπαράστασή μου στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας. Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι ήταν ένα παιχνίδι στρατηγικής, ο ΟΦΗ είναι μια πολύ καλή ομάδα, το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και ο αντίπαλος ευτύχησε να πετύχει γκολ με ουσιαστικά δύο φάσεις, σε αντίθεση με εμάς που δεν σκοράραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα ισοφαρίσαμε και δεχτήκαμε σε μια ανύποπτη φάση δεύτερο γκολ. Στη συνέχεια πιστέψαμε και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Αυτό που μετράει και με έκανε χαρούμενο είναι πως δεν παρατήσαμε το παιχνίδι σε κανέναν σημείο και δεν απογοητευτήκαμε από την εξέλιξή του. Αυτό είναι το πιο σημαντικό που θέλω από την ομάδα μου. Συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό την προσπάθειά μας για το επόμενο παιχνίδι και βήμα βήμα θα προσπαθήσουμε να ικανοποιήσουμε τους στόχους μας».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ