Άρης: «Ψάχνεται» και για ενίσχυση

Άρης: «Ψάχνεται» και για ενίσχυση

Οι κιτρινόμαυροι εξετάζουν κάποιες περιπτώσεις επιθετικών από την αγορά των ελευθέρων, ενώ είναι πιθανόν να αποκτήσουν και έναν ακόμα τερματοφύλακα.

Ο Άκης Μάντζιος και οι παίκτες του έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους στο κυριακάτικο (17/9) εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όμως, οι άνθρωποι της ΠΑΕ συνεχίζουν την προσπάθεια για την μεταγραφική της ενίσχυση, από την αγορά των ελευθέρων.

Προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση ενός επιθετικού, καθώς θα είναι μεγάλο ρίσκο αν οι κιτρινόμαυροι συνεχίσουν μέχρι τον Ιανουάριο μόνο με τον Μορόν και «βαφτίζοντας», αν παραστεί ανάγκη, φορ κάποιον εκ των Σαμόρα ή Κάρλσον.

Διαβάστε επίσης: Η γκάφα του VAR του ΑΕΚ-Ολυμπιακός στο Κάσα Πία-Σπόρτινγκ που τον έβαλε στο… πάγο (vid)

Αυτό, φυσικά, δεν σημαίνει ότι ο Άρης θα πρέπει να πάρει παίκτη, απλά για να κάνει μεταγραφή, καθώς η επιλογή του φορ θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική. Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις παικτών που εξετάζονται από τον Άρη και εξελίξεις αναμένεται να σημειωθούν τις επόμενες μέρες.

Ακόμα, είναι πιθανόν οι κιτρινόμαυροι να αποκτήσουν και ακόμα έναν τερματοφύλακα, που θα πλαισιώσει τους Κουέστα και Χουτεσιώτη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ