Άρης: Τα πλάνα του Μάντζιου και τα ερωτηματικά για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Άρης: Τα πλάνα του Μάντζιου και τα ερωτηματικά για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Ο προπονητής του Άρη αναμένεται να κάνει στη σημερινή (15/9)προπόνηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τις τελικές του δοκιμές, ενόψει του κυριακάτικου (17/9) εκτός έδρας αγώνα, ενώ με ενδιαφέρον αναμένονται οι επιλογές του στα χαφ και στα εξτρέμ.

Ο Άκης Μάντζιος δεν έχει ανοίξει τα «χαρτιά» του σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο κυριακάτικο (17/9) εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο προπονητής του Άρη αναμένεται να κάνει τις τελικές του δοκιμές στη σημερινή (15/9) προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται ότι έχει αποφασίσει για τις περισσότερες θέσεις στην ενδεκάδα, όμως, ερωτηματικά υπάρχουν σε ότι αφορά τα χαφ και τα εξτρέμ. Στη μεσαία γραμμή μόνο η παρουσία του Νταρίντα, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Διαβάστε επίσης: Γιατί (και) ο Ολυμπιακός περιμένει τον… Λίλαρντ- Το big bang ενός trade που… φτάνει ως τον Πειραιά

Οι Ρουπ, Ντουκουρέ, Τζούρασεκ και Βερστράτε, είναι οι παίκτες που διεκδικούν τις άλλες δυο θέσεις, στο 4-2-3-1 με το οποίο αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του ο Μάντζιος.

Ακόμα, ο Κάρλσον φαίνεται ότι έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για τη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ενώ οι Μενέντες και Σουλεϊμάνοφ διεκδικούν την αριστερή.

Αντίθετα, ξεκάθαρα είναι τα πράγματα στην άμυνα, όπου ο Μοντόγια θα καλύψει το δεξί άκρο, ο Φεράρι το αριστερό, ενώ οι Φαμπιάνο και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ