Άρης: Τα δεδομένα για τον φορ

Οι κιτρινόμαυροι είναι υποχρεωμένοι, πλέον, να ψάξουν για δεύτερο επιθετικό, που θα πλαισιώσει τον Μορόν, στην αγορά των ελεύθερων.

Ο Άρης κάλυψε σημαντικά κενά στο ρόστερ του με την απόκτηση των Βέλεθ, Σουλεϊμάνοφ και Βερστράτε. Δεν συνέβη, όμως, το ίδιο και με τον δεύτερο φορ που έψαχναν οι κιτρινόμαυροι, προκειμένου να πλαισιώσει τον Μορόν στην επίθεση.

Οι άνθρωποι του Άρη δεν κατάφεραν να εντοπίσουν κάποιον παίκτη που να ταιριάζει στα κριτήρια τους και είναι, πλέον, υποχρεωμένοι να κινηθούν για την απόκτηση ποδοσφαιριστή από την αγορά των ελευθέρων.

Ούτε εκεί, βέβαια, τα πράγματα θα είναι εύκολα, καθώς ο Άρης θα πρέπει να κινηθεί για παίκτη που έμεινε πρόσφατα, σχετικά, ελεύθερος από την ομάδα του, προκειμένου να έχει κάνει προετοιμασία και να μη χρειαστεί μεγάλο χρονικό διάστημα ενσωμάτωσης στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Αν δεν αποκτήσουν παίκτη στις δυο επόμενες εβδομάδες, τότε οι κιτρινόμαυροι θα πρέπει να πορευτούν μόνο με τον Μορόν, κίνηση η οποία, βέβαια, εμπεριέχει και το ανάλογο ρίσκο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από