Άρης: Ενσωματώνεται και ο Σουλεϊμάνοφ

Άρης: Ενσωματώνεται και ο Σουλεϊμάνοφ

Ο 23χρονος Ρώσος μεσοεπιθετικός τίθεται άμεσα στη διάθεση του Άκη Μάντζιου και θα προπονηθεί σήμερα (9/9) για πρώτη φορά με τους νέους τους συμπαίκτες στο «Δασυγένειο» .

Ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ θα τεθεί από σήμερα (9/9) στη διάθεση του Άκη Μάντζιου. Ο Ρώσος μεσοεπιθετικος αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, με τη μορφή δανεισμού από την Κράσνονταρ, αναμένεται να ενσωματωθεί στις προπονήσεις και θα έχει την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες.
Ο ποδοσφαιριστής φαίνεται ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση, καθώς έκανε προετοιμασία με την πρώην ομάδα του και ο Άκης Μάντζιος μπορεί να τον υπολογίζει ακόμα και για το εκτός έδρας ντέρμπι (17/9) με τον ΠΑΟΚ, για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.
Μετά τον Βέλεθ, ο Σουλεϊμάνοφ είναι ο δεύτερος νέος παίκτης που ενσωματώνεται στις προπονήσεις, δίνοντας επιπλέον λύσεις στον Έλληνα τεχνικό. Ο προπονητής του Άρη περιμένει και άλλους ποδοσφαιριστές μέχρι το τέλος της μεταγραφικής  περιόδου και κυρίως τον αμυντικό χαφ και τον δεύτερο φορ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ