Φήμες για επιστροφή-έκπληξη στην ΑΕΚ!

Φήμες για επιστροφή-έκπληξη στην ΑΕΚ!

Μεγάλη επιστροφή φέρεται να «ψήνει» η ΑΕΚ.

Στα ραντάρ της ΑΕΚ φέρεται να βρίσκεται ο Ντανιέλε Βέρντε!

Μετά από μια απόλυτα επιτυχημένη τριετία στην Σπέτσια, ο 27χρονος παίκτης αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, με τους Ιταλούς να τον στέλνουν στην Ενωση.

Διαβάστε επίσης: Γερμανία – Λετονία 81-79: Λύγισαν τους απίθανους Λετονούς και προκρίθηκαν στους «4»

«Πλησιάζει ο αποχαιρετισμός του Βέρντε στη Σπέτσια: Ο εξτρέμ είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ΑΕΚ», είναι ο τίτλος στο ρεπορτάζ του tuttomercatoweb

«Θέμα ωρών είναι ο Ντανιέλε Βέρντε να αποχαιρετήσει τη Σπέτσια και ξανά το ιταλικό ποδόσφαιρο. Η περιπέτεια του Ναπολιτάνου ποδοσφαιριστή με τους Aquilotti θα πρέπει λοιπόν να τελειώσει με 88 συμμετοχές στο σκορ, 22 γκολ και 9 ασίστ σε τρεις σεζόν. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Βέρντε φόρεσε επίσης τις φανέλες των Ελλάς Βερόνα , Αβελίνο , Βαγιαδολίδ , Ρόμα , Πεσκάρα και Φροζινόνε», συμπληρώνεται στο ρεπορτάζ των Ιταλών.

Θυμίζουμε, πως τη σεζόν 2019-2020, ο Ναπολιτάνος εξτρέμ, φόρεσε την κιτρινόμαυρη φανέλα, με την οποία και μέτρησε 6 γκολ και 6 ασίστ σε 38 συμμετοχές.

Πάντως, από την ΑΕΚ έσπευσαν να διαψεύσουν το θέμα, υπογραμμίζοντας πως δεν «παίζει» για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα η περίπτωση του Βέρντε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ