ΠΑΟΚ: Έρχεται ο Μάρκος Αντόνιο, συνεχίζεται το ψάξιμο για περαιτέρω ενίσχυση

ΠΑΟΚ: Έρχεται ο Μάρκος Αντόνιο, συνεχίζεται το ψάξιμο για περαιτέρω ενίσχυση

Ο ΠΑΟΚ περιμένει στη Θεσσαλονίκη τον Μάρκος Αντόνιο, ενώ παράλληλα δουλεύει και τις υπόλοιπες υποθέσεις για την ενίσχυσή του.

Ημέρα… Μάρκος Αντόνιο στον ΠΑΟΚ, καθώς οι Θεσσαλονικείς θα υποδεχθούν τον Βραζιλιάνο μέσο σήμερα το μεσημέρι, περίπου στις 14:30, ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει.

Θυμίζουμε πως ο Δικέφαλος του βορρά έχει έρθει σε συμφωνία με τη Λάτσιο για τον δανεισμό του παίκτη για τη σεζόν που διανύουμε. Οι «ασπρόμαυροι» θα καλύψουν πλήρως το συμβόλαιο του Αντόνιο, ενώ θα υπάρχει και ρήτρα ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ, σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ θελήσει να τον κρατήσει. Παράλληλα η Λάτσιο θα διατηρεί και ποσοστό μεταπώλησης 15%.

Στον Δικέφαλο του βορρά δεν σταματούν εδώ όμως το πλάνο για την ενίσχυση, καθώς εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις, κυρίως στη θέση του εξτρέμ μετά και την πώληση του Κάλεντ Νάρεϊ. Βασική επιλογή είναι ο Σάμου Καστιγέχο που θέλει να αποχωρήσει από τη Βαλένθια, με τις «νυχτερίδες» να θέλουν να απαλλαγούν από το συμβόλαιό του.

Στο κάδρο παραμένει και ο Ρεϊνιέρ, που όμως αποτελεί μια ιδιαίτερα δύσκολη περίπτωση. Ο μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης είναι θετικός στο να γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης, όμως το μεγάλο πρόβλημα είναι το συμβόλαιό του που ανέρχεται στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ