Άρης: Στη λίστα και ο Πάρδο

Άρης: Στη λίστα και ο Πάρδο

Οι κιτρινόμαυροι εξετάζουν και την περίπτωση του έμπειρου 31χρονου Ισπανού χαφ, που έμεινε ελεύθερος από τη Λεγανές, ενώ τους προτάθηκε και Πορτογάλος μέσος.

Ο Άρης θέλει να ενισχύσει το ρόστερ του και μια από τις περιπτώσεις παικτών που φαίνεται ότι εξετάζει είναι και αυτή του Ρούμπεν Πάρδο. Ο 31χρονος Ισπανός χαφ είχε προταθεί στους κιτρινόμαυρους και τον Ιούνιο, η περίπτωση του, όμως, είχε απορριφθεί, καθώς δεσμευόταν με συμβόλαιο με τη Λεγανές.

Ο ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από την ισπανική ομάδα και ο Άρης ενδιαφέρεται, πλέον, «ζεστά» για την περίπτωση του. Ο Πάρδο δεν είναι, βέβαια, το κλασσικό «εξάρι», για το οποίο έψαχναν οι κιτρινόμαυροι. Έχει αγωνιστεί στη συγκεκριμένη θέση, διακρίνεται, όμως και για τις δημιουργικές του ικανότητες.

Το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ρεάλ Σοσιεδάδ (164 συμ.). Ακόμα, είχε παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στις Μπέτις και Μπορντό, ενώ το 2021 τον απέκτησε η Λεγανές με ελεύθερη μεταγραφή.

Οι άνθρωποι του Άρη βρίσκονται σε επαφές με τη πλευρά του ποδοσφαιριστή, ενώ τους έχει προταθεί, σύμφωνα με πληροφορίες και ένας Πορτογάλος χαφ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ