«Ο Ρίτσαρντς σε ευρωπαϊκό γίγαντα»

«Ο Ρίτσαρντς σε ευρωπαϊκό γίγαντα»

Oι Άγγλοι επιμένουν για τη συμφωνία ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Νότιγχαμ Φόρεστ για τον Ομάρ Ρίτσαρντς.

Χθες (22/8) το βράδυ οι Άγγλοι αποκάλυψαν το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ομάρ Ρίτσαρντς, τονίζοντας πως οι Πειραιώτες έχουν έρθει σε συμφωνία με τη Νότιγχαμ Φόρεστ για τον δανεισμό του 25χρονου ποδοσφαιριστή, αποκαλώντας τους «ευρωπαϊκό γίγαντα».

Σήμερα (23/8) τα αγγλικά Μέσα συνεχίζουν τις αναφορές για τον πρώην αριστερό μπακ της Μπάγερν Μονάχου, με τις Ερυθρόλευκες πηγές να επιβεβαιώνουν πως όσα αναφέρονται από την Βρετανία έχουν βάση, για τον μονοετή δανεισμό του παίκτη.

Θυμίζουμε πως ο Ρίτσαρντς ξεκίνησε την καριέρα του από την Ρέντιγκ, με την Μπάγερν Μονάχου να εντυπωσιάζεται από τις ικανότητές του και να τον κάνει δικό της με ελεύθερη μεταγραφή το 2021. Στη Βαυαρία ο 25χρονος έκατσε για μία σεζόν καταγράφοντας 17 συμμετοχές.

Πέρυσι η Νότιγχαμ Φόρεστ αποφάσισε να τον αποκτήσει μετά την άνοδό της στην Premier League προσφέροντας 8,5 εκατομμύρια λίρες στην Μπάγερν για τη μετακίνησή του. Όμως ένας τραυματισμός δεν τον άφησε να δείξει την αξία του και να κερδίσει χρόνο συμμετοχής στην βρετανική ομάδα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ