«Ο Ολυμπιακός παίρνει τον Ομάρ Ρίτσαρντς» (pic)

«Ο Ολυμπιακός παίρνει τον Ομάρ Ρίτσαρντς» (pic)

Σύμφωνα με Βρετανό δημοσιογράφο, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Ομάρ Ρίτσαρντς της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Την περίπτωση του 25χρονου αριστερού μπακ της Νότιγχαμ Φόρεστ, Ομάρ Ρίτσαρντς (25/2/1998), φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε… τιτίβισμά του ο Βρετανός δημοσιογράφος της «Telegraph», Τζον Πέρσι.

Ο Ρίτσαρντς αγωνίζεται κυρίως ως αριστερό μπακ, αλλά μπορεί να προσφέρει λύσεις και ως αριστερό χαφ. Το περασμένο καλοκαίρι η Νότιγχαμ Φόρεστ δαπάνησε 8.5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από την Μπάγερν Μονάχου, στην οποία είχε πάει το 2021 από την Ρέντινγκ, αλλά ένας σοβαρός τραυματισμός (σ.σ έσπασε το πόδι του) δεν τον άφησε να δείξει την αξία του και να κερδίσει χρόνο συμμετοχής στην βρετανική ομάδα.

Τώρα, ο 25χρονος αριστερός μπακ έχει επανέλθει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων, είναι έτοιμος να παίξει και θέλει να πάρει χρόνο συμμετοχής, με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Βρετανό δημοσιογράφο, να επιθυμεί την απόκτησή του ως δανεικό για ένα χρόνο.

Μάλιστα, όπως τονίζει χαρακτηριστικά, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στον σύλλογο του Πειραιά, καθώς στον Ολυμπιακό ο Ομάρ Ρίτσαρντς θα έχει περισσότερες ευκαιρίες για να πάρει χρόνο συμμετοχής στη φετινή σεζόν.

Συνολικά στην καριέρα του ο Βρετανός μπακ έχει αγωνιστεί σε 144 ματς, έχοντας 4 γκολ και 4 ασίστ σε 10.153 λεπτά.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ