ΠΑΣ Γιάννινα – Κηφισιά 1-0: Διακοπή λόγω προβολέα

ΠΑΣ Γιάννινα – Κηφισιά 1-0: Διακοπή λόγω προβολέα

Το πρώτο παιχνίδι της Κηφισιάς στην Super League δεν τελείωσε και διακόπηκε μετά το πρώτο 45λεπτο λόγω τεχνικού προβλήματος με πυλώνα του γηπέδου.

Το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μεταξύ ΠΑΣ Γιάννινα και της νεοφώτιστης Κηφισιάς δεν τελείωσε ποτέ, λόγω προβλήματος σε έναν από τους τέσσερις πυλώνες του γηπέδου και ο Τζήλος αποφάσισε την διακοπή του ματς και θα συνεχιστεί κάποια άλλη μέρα.

Στο πρώτο ημίχρονο, όσο υπήρξε αγώνας δηλαδή, ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε την υπεροχή, ενώ έκανε τις μοναδικές τελικές, με το μοναδικό γκολ να έρχεται από πέναλτι που έδωσε ο Τζήλος έπειτα από παρέμβαση του VAR στο 30′.

Διαβάστε επίσης: Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να αντιγράψουμε στην Ελλάδα το μοντέλο της Premier League με επαγγελματίες διαιτητές»

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πέδρο Κόντε και ευστόχησε από τα 11 μέτρα, πετυχαίνοντας το 30ο του τέρμα στο ελληνικό πρωτάθλημα σε 65 συμμετοχές σε τέσσερις σεζόν στους «Ζωσιμάδες», με το γήπεδο να τον αποθεώνει.

Στην αντίπερα όχθη, ο Κρίστινσον έκανε φοβερή εμφάνιση, κρατώντας την Κηφισιά σε θέση να μείνει «μέσα» στο ματς, αφού θα μπορούσε να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 3-0 από τα πρώτα 30 λεπτά.

Ο Ισλανδός τερματοφύλακας επέστρεψε σε βασική ενδεκάδα μετά τον Μάιο του 2022, σε νίκη με 3-2 κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με την φανέλα του Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΣ είχε τρεις σημαντικές ευκαιρίες, με τον Παμλίδη να κάνει την πρώτη στο 4′ με κεφαλιά που βρήκε στο δοκάρι, ενώ στο 20ο λεπτό έκανε άλλη μία κεφαλιά, αλλά ο Κρίστινσον έδιωξε με τα πόδια.

Την επόμενη μεγάλη φάση έκανε ο Καραχάλιος, με μακρινό σουτ, το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο κίπερ της Κηφισιάς, τέσσερα λεπτά πριν δοθεί το πέναλτι για τον «Άγιαξ της Ηπείρου».

Για τα επόμενα 15 λεπτά παιχνιδιού δεν έγινε κάποια ιδιαίτερη φάση, όμως οι νεοφώτιστοι πήραν περισσότερο τη μπάλα και προσπάθησαν να μπουν στην περιοχή των γηπεδούχων, όμως δεν κατάφεραν να κάνουν κάποιο σουτ.

ΠΑΣ Γιάννινα (Στάικος): Κλέιμαν, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Κιάκος, Καραχάλιος, Τζίνο, Ριένστρα, Τζίμας, Παμλίδης.

Κηφισιά (Αναστασίου): Κρίστινσον, Σάκιτς, Λούμορ, Βαφέας, Τσάπαν, Ιπαλίμπο, Αντούνες, Μασούρας, Αντερέγκεν, Τετέι, Οζέγκοβιτς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ