Πρώτη προπόνηση για Οζντόεφ στον ΠΑΟΚ

Μετά τις υπογραφές ο Μαγκομέντ Οζντόεφ πραγματοποίησε και την πρώτη του προπόνηση με τον ΠΑΟΚ.

Από τα γραφεία της Τούμπας απευθείας στο προπονητικό κέντρου του ΠΑΟΚ πήγε ο Μαγκομέντ Οζντόεφ που πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Ωστόσο η προπόνηση του Δικεφάλου επιφύλασσε και ένα απρόοπτο, μιας και ο Σβαμπ ένιωσε ενοχλήσεις στο ισχίο και έμεινε εκτός. Αντίθετα σε φουλ ρυθμούς προπονήθηκε ο Τάισον που τέθηκε στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για το πρώτο ματς με τη Χάιντουκ.

Διαβάστε επίσης: Κέντρικ Ναν: Τα ρόστερ που κλείνουν στο ΝΒΑ, οι «ματιές» στην Ευρώπη και ο Ολυμπιακός

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ πήγε από τα γραφεία στο Αθλητικό Κέντρο του Δικεφάλου και μπήκε απευθείας στο προπονητικό πρόγραμμα, το οποίο ήταν αφιερωμένο στο επικείμενο παιχνίδι στο Σπλιτ κόντρα στη Χάιντουκ.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν πάνω στην τακτική προσέγγιση της πρώτης αναμέτρησης κόντρα στους Κροάτες, μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια, ενώ είχαμε και μάχες 3 Vs 2 σε υψηλή ένταση.

Ο Τάισον προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα. Ο Στέφαν Σβαμπ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα κι υποβλήθηκε σε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο. Η κατάσταση του Αυστριακού θα επανεκτιμηθεί στην αυριανή προπόνηση.

Ο ΠΑΟΚ την Τρίτη (08.08) θα προπονηθεί στις 18:45 στη Νέα Μεσημβρία».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από