Παναθηναϊκός: Στο στόχαστρο ο Βινίσιους Σόουζα για τα χαφ (vid)

Παναθηναϊκός: Στο στόχαστρο ο Βινίσιους Σόουζα για τα χαφ (vid)

Ο Βινίσιους Σόουζα που πέρσι έπαιξε στη La Liga με την Εσπανιόλ είναι πολύ ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού για τη θέση «6».

Μια ενδιαφέρουσα περίπτωση αμυντικού χαφ φαίνεται πως έχει κεντρίσει την προσοχή του Παναθηναϊκού που θέλει να ενυσχιθεί στη συγκεκριμένη θέση. Ο λόγος για τον 23χρονο Βραζιλιάνο, Βινίσιους Σόουζα, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε με την Εσπανιόλ στη La Liga καταγράφοντας 37 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με ένα γκολ και μία ασίστ.

Ο ποδοσφαιριστής ανήκει στη βελγική Λόμελ με την οποία έχει συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια. Διακρίνεται για τη δύναμη και την ένταση στο παιχνίδι του ενώ δεν υστερεί σε τεχνικό επίπεδο. Το έργο των «πράσινων» δεν θα είναι εύκολο για να τον κάνουν δικό τους καθώς ενδιαφέρον για τον Βινίσιους έχουν δείξει πολλές ομάδες από το εξωτερικό και κυρίως στην Αγγλία.

Διαβάστε επίσης: Πότε θα έχει νόημα η συζήτηση για την Τσουκαρίτσκι…

Ο 23χρονος άσος έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τη Φλαμένγκο, με την οποία κατέκτησε μεταξύ άλλων το Κόπα Λιμπερταδόρες. Από το 2020 ανήκει στη Λόμελ ενώ έχει δοθεί δανεικός το 2021 στη Μέχελεν με την οποία είχε 19 συμμετοχές.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ