Ο Ολυμπιακός κλείνει τον «νέο Ελ Αραμπί» – Μάχη να έρθει στην Ελλάδα ο Ελ Κααμπί

Ο Ολυμπιακός κλείνει τον «νέο Ελ Αραμπί» – Μάχη να έρθει στην Ελλάδα ο Ελ Κααμπί

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να φέρει στην Ελλάδα τον διεθνή Μαροκινό σέντερ φορ Αγιούμπ Ελ Κααμπί, για να συζητήσει μαζί του και να τον αποκτήσει..

Ο Ολυμπιακός κινείται ασταμάτητα στη μεταγραφική αγορά, με σκοπό να τρέξει ακόμη μία μεταγραφή, ύστερα από εκείνες του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου και του Τζάκσον Πορόζο. Οι Ερυθρόλευκοι προσπαθουν να φέρουν άμεσα στην Ελλάδα τον διεθνή Μαροκινό επιθετικό Αγιούμπ Ελ Κααμπί, με σκοπό να συζητήσουν μαζί του το ενδεχόμενο να συνεργαστούν.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον 30χρονο σέντερ φορ εδώ και λίγες ημέρες και όπως όλα δείχνουν, η υπόθεση βρίσκεται στο τελικό στάδιο της διαπραγμάτευσης.

Διαβάστε επίσης: «Στη Ρωσία για την Σπαρτάκ Μόσχας ο Ρέαμπτσιουκ»

Και για αυτόν τον λόγο οι Πειραιώτες τον ετοιμάζονται να φέρουν στην Ελλάδα για τη γνωστή διαδικασία: Να οριστικοποιήσουν τη συμφωνία, να περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, να συζητήσουν μαζί του τους όρους του συμβολαίου του και εάν προκύψει οριστική συμφωνία, να προχωρήσουν στην απόκτησή του.

Ο Ελ Κααμπί, ο οποίος έχει 20 γκολ σε 36 συμμετοχές με την Εθνική Μαρόκου, είναι ένας σεσημασμένος σκόρερ. Σε 232 συμμετοχές σε όλες τις ομάδες που έχει αγωνιστεί (Ρασίνγκ Καζαμπλάνκ, Μπερκάνε, Χεμπέι, Γουιντάντ Καζαμπλάνκα, Χατάισπορ και Αλ Σαντ) έχει πετύχει 124 γκολ και πάνω από 18 ασίστ. Ενώ το βασικό χαρακτηριστικό του παιχνιδιού του είναι η ταχύτητα, αλλά και οι εξαιρετικές εκτελέσεις με το αριστερό πόδι. Που είναι το «καλό» του.

Ο Ελ Κααμπί είναι ποδοσφαιριστής που θυμίζει σε μεγάλο βαθμό τον Σεντρίκ Μπακαμπού. Ο Μαροκινός είναι ταχύτατος, αλλά πιο δυνατός και καλύτερος «εργάτης» στον αγωνιστικό χώρο από τον Γάλλο στράικερ. Εάν αποκτηθεί θα είναι η δεύτερη παρουσία του στην Ευρώπη, μετά το πετυχημένο πέρασμα από την Τουρκία και τη Χατάισπορ.

Ο Ολυμπιακός συζητάει με την πλευρά του Ελ Κααμπί σε πολύ καλό επίπεδο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής έχει λάβει την έγκριση όλου του επιτελείου των Ερυθρόλευκων. Καθώς οι πληροφορίες που έχουν συλλέξει οι Πειραιώτες είναι πολύ καλές. Τόσο για τον χαρακτήρα του, όσο και για τη ζωή του εκτός γηπέδων, την προσωπικότητά του, την οικογενειακή του κατάσταση, αλλά και για το work ethic του!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ