Πρόβα τζενεράλε στην Τραπεζούντα για την ΑΕΚ

Πρόβα τζενεράλε στην Τραπεζούντα για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Τραμπζονσπόρ στην Τραπεζούντα (20:00), λίγες μέρες πριν την πρώτη της ευρωπαϊκή μάχη.

Φιλικό επιπέδου… Champions League για την ΑΕΚ στην Τραπεζούντα.

Λίγες μέρες πριν το πρώτο ματς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν δυνατό φιλικό τεστ με την Τραμπζονσπόρ των Μπακασέτα, Κουρμπέλη και Σιώπη (Cosmote Sport 1 HD, 20:00).

Διαβάστε επίσης: Σε άθλια κατάσταση η Αθηνά Ωνάση: Δείτε το σπίτι, όπου ζει απομονωμένη!

Το ματς με τους Τούρκους είναι η πρόβα τζενεράλε της ΑΕΚ για την ευρωπαϊκή μάχη στα αστέρια, με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και καταστάσεις, αλλά και να τεστάρει την ετοιμότητα των κιτρινόμαυρων.

Το σημαντικό για τον Πελάδο, είναι πως η ομάδα θα παραταχθεί πλήρης στον αγωνιστικό χώρο του Akyazı Stadium. Τόσο ο Πέτρος Μάνταλος, όσο και ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις και βρίσκονται στη διάθεση του Αργεντινού τεχνικού.

Όσον αφορά την εντεκάδα, ο Ματίας Αλμέιδα αναμένεται να φανερώσει κάποιες σκέψεις του ενόψει Champions League.

Ο Στάνκοβιτς είναι το φαβορί για τα γκολπόστ, με τους Ρότα και Μοχαμαντί να προορίζονται για τα άκρα. Βίντα-Μουκουντί θα είναι το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας. Σιμάνσκι-Γιόνσον αναμένεται να βρεθούν στον άξονα, με τον Πινέδα πιθανότατα αριστερά και τους Άμραμπατ και Ελίασον να διεκδικούν μια θέση δεξιά. Στην επίθεση θα ξεκινήσουν Τσούμπερ και Γκαρσία

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ