«Πρόταση του Ολυμπιακού για τον Γκαστόν Ερνάντες» (vids)

«Πρόταση του Ολυμπιακού για τον Γκαστόν Ερνάντες» (vids)

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει στο μεταγραφικό του κάδρο τον Γκαστόν Ερνάντες της Σαν Λορέντζο και φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση 3.600.000 ευρώ, σύμφωνα με τους Αργεντινούς.

Ο Ολυμπιακός μετά τον Νικολάς Φρέιρε προχωράει με γοργούς ρυθμούς τον μεταγραφικό του σχεδιασμό, με τον Αντόνιο Κορδόν να «σκανάρει» τη Λατινική Αμερική και να έχει βάλει στο «μάτι» τον στόπερ της Σαν Λορέντζο, Γκαστόν Ερνάντες.

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής γνωρίζει πολύ καλά την αγορά της Λατινικής Αμερικής και έχει ξεχωρίσει τον Αργεντινό κεντρικό αμυντικό, για τον οποίο ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για να τον αποκτήσει.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Αργεντινή, οι Πειραιώτες είναι σε προχωρημένες επαφές για να φέρουν στην Ελλάδα τον 25χρονο στόπερ με το ισπανικό διαβατήριο, ενώ λέγεται ότι έχουν ρίξει στο… τραπέζι 4.000.000 δολάρια (3,6 εκατ. ευρώ) για να πείσουν τη Σαν Λορέντζο να τον παραχωρήσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γκαστόν Ερνάντες είναι γεννημένος στην Αργεντινή αλλά έχει και ισπανικό διαβατήριο και δεν πιάνει θέση ξένου. Είναι δεξιοπόδαρος στόπερ, κάτι που ήθελε ο Ντιεγκό Μαρτίνεθ. Φέτος έχει καταγράψει 23 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, όλες βασικός κι έχει βάλει ένα γκολ.

Το συμβόλαιο του 25χρονου κεντρικού αμυντικού ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2024. Είναι ένας παίκτης για τον οποίο έδειξε ενδιαφέρον και η Μπόκα Τζούνιορς. Ξεκίνησε την καριέρα του στην ακαδημία της Σαν Λορέντζο έχοντας περάσει από όλες τις μικρές ομάδες της.

Όπως αναφέρουν στην Αργεντινή ο Κορδόν παρακολουθεί καιρό την περίπτωση του και έχει σχηματίσει μια εξαιρετική εικόνα. Πρόκειται για έναν κεντρικό αμυντικό που έχει ύψος 1.85, αλλά διαθέτει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση. Είναι εξαιρετικός στο ένας με έναν, αλλά και με πολύ καλά στοιχεία με την μπάλα στα πόδια, ενώ αποτελεί εδώ και δυο χρόνια έναν από τους καλύτερους στόπερ στην χώρα του τανγκό.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ