«Πρόταση από Σαουδική Αραβία για Παγέτ, ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός»

«Πρόταση από Σαουδική Αραβία για Παγέτ, ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός»

Στη Γαλλία κάνουν λόγο για πρόταση αρκετών εκατομμυρίων στον Ντμίτρι Παγέτ, από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, για τον οποίο συνεχίζουν να εμπλέκουν και τον Ολυμπιακό.

Ο Ντμίτρι Παγέτ παραχώρησε προ ημερών συνέντευξη τύπου και εν μέσω δακρύων ανακοίνωσε πως δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μαρσέιγ, θέλοντας ωστόσο να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο, καθώς είναι σε εξαιρετική κατάσταση παρ’ ότι έχει μπει στο 36ο έτος της ηλικίας του.

Οι Γάλλοι και συγκεκριμένα η έγκυρη ιστοσελίδα «Footmercato» τονίζουν πως ομάδα, που δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη το όνομά της, από το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας έχει καταθέσει πρόταση στον Γάλλο, για να παίξει ποδόσφαιρο στη χώρα που έχει κάνει το «μπαμ» στο φετινό μεταγραφικό παζάρι, για 2 χρόνια με ετήσιες απολαβές έξι εκατομμυρίων ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Εκτός ομάδας τρεις «ερυθρόλευκοι»

Παράλληλα όπως αναφέρουν για ακόμα μία φορά, για τον παίκτη ενδιαφέρεται και ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με το «Footmercato» το ενδιαφέρον από πλευράς «Ερυθρολεύκων» είναι δεδομένο, όπως επίσης και από την Τουρκία, με αρκετές πρωτοκλασάτες ομάδες να θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ο Παγέτ πάντως δεν πρόκειται να βιαστεί να πάρει την τελική του απόφαση, αφού ακόμη είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση μετά το αντίο του στην ομάδα της Μασσαλίας, της οποίας την φανέλα φόρεσε σε δύο διαφορετικές θητείες.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ