Νέα βελτιωμένη πρόταση του Ολυμπιακού για τον Μάρκος Αντρέ

Νέα βελτιωμένη πρόταση του Ολυμπιακού για τον Μάρκος Αντρέ

Σύμφωνα με τα ισπανικά δημοσιεύματα ο Ολυμπιακός συνεχίζει το πρέσινγκ του για τον Μάρκος Αντρέ, καταθέτοντας στη Βαλένθια νέα βελτιωμένη πρόταση...

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή το τελευταίο διάστημα για την απόκτηση του Βραζιλιάνου φορ, Μάρκος Αντρέ.

Σύμφωνα με τη «Relevo», οι ερυθρόλευκοι κατέθεσαν νέα, βελτιωμένη πρόταση στην ισπανική ομάδα, προσφέροντας περίπου 3 εκατ. ευρώ.

Το ποσό που ζητούν οι «νυχτερίδες» ανέρχεται περίπου στα πέντε εκατ. ευρώ όπως υποστηρίζουν προηγούμενα ρεπορτάζ. Πλέον μένει να φανεί αν υπάρξουν άμεσες εξελίξεις με πιθανή συμφωνία των δύο πλευρών.

Διαβάστε επίσης: Στην ευθεία για 8+1 ξένους ο Ολυμπιακός- Η αναμονή για Ντόρσεϊ, η «άποψη» για τον Καλάθη και το ταξίδι του Μποζίκα

Η πορεία του Αντρέ 

Τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα ο Βραζιλιάνος τα έκανε στην Μπραγκαντίνο και συνέχισε στην Αραγκουαϊανα και στην Γκουαρατινγκουέτα.

Το μεγάλο ταξίδι προς την Ευρώπη το πραγματοποίησε τον Ιανουάριο του 2015 όπου εντάχθηκε στην δεύτερη ομάδα της Θέλτα. Αγωνίστηκε επίσης στην Λογκρονιές, στην Μιράντες και στην Βαγιαδολίδ, η οποία τον πούλησε πριν από δύο χρόνια -το καλοκαίρι του 2021- στη Βαλένθια αντί 8.500.000 ευρώ.

Όπως προαναφέραμε την σεζόν που μας πέρασε κατέγραψε 17 συμμετοχές με απολογισμό ένα γκολ, ενώ τη σεζόν 2021/22 μέτρησε 35 συμμετοχές με τρία γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ