Προβάρει τα κιτρινόμαυρα ο Πιζάρο!

Προβάρει τα κιτρινόμαυρα ο Πιζάρο!

Σε πολύ καλό δρόμο του Ροδόλφο Πιζάρο στην ΑΕΚ.

Ετοιμη να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Ροδόλφο Πιζάρο εμφανίζεται η ΑΕΚ!

Ο Μεξικανός άσος φέρεται να βρίσκεται προ των πυλών των νταμπλούχων Ελλάδας, με τους «κιτρινόμαυρους» να ικανοποιούν άλλη μια επιθυμία του Ματίας Αλμέιδα.

Στις διαπραγματεύσεις των δυο πλευρών σημειώθηκε μεγάλη πρόοδος και η Ενωση βρίσκεται μια ανάσα από το να προσθέσει άλλο ένα σημαντικό γρανάζι στην καλοκουρδισμένη μηχανή της.

Ο 29χρονος παίκτης δείχνει να έχει πειστεί από την προοπτική της ΑΕΚ, ενώ τεράστιο ρόλο παίζει η παρουσία του Ματίας Αλμέιδα στην άκρη του πάγκου. Οι δυο τους είχαν εξαιρετική συνεργασία στην Τσίβας Γουαδαλαχάρα και ο Μεξικανός άσος θέλει να συναντήσει ξανά τον Αργεντινό προπονητή.

Το συμβόλαιο του Πιζάρο μαζί με τα μπόνους αναμένεται να είναι το μεγαλύτερο στην ομάδα αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στην Αμερική λαμβάνει 3,5 εκατ. τον χρόνο, ενώ ήδη εχει προτάσεις από τους Λος Άντζελες Γκάλαξι, αλλά και μεγάλες ομάδες στο Μεξικό.

Το σημαντικό στην υπόθεση είναι να εξασφαλίσει σύντομα την ελευθέρας του από την Ιντερ Μαϊάμι, με την ΑΕΚ να ετοιμάζεται να «τρέξει» τις διαδικασίες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ