ΑΕΚ: Και τώρα στόπερ και Πάλμα

ΑΕΚ: Και τώρα στόπερ και Πάλμα

Μετά το μεγάλο κόλπο με τον Ορμπελίν Πινέδα η ΑΕΚ θέλει να κλείσει άμεσα στις δύο επόμενες υποθέσεις του ρόστερ της.

Το πιο σημαντικό κομμάτι του παζλ διατηρήθηκε για την ΑΕΚ που κράτησε στη Νέα Φιλαδέλφεια τον Ορμπελίν Πινέδα. Όλοι οι βασικοί πρωταγωνιστές του νταμπλ συνεχίζουν υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα και η επόμενη πίστα έχει να κάνει με τις προσθήκες που θα βοηθήσουν την ομάδα να πραγματοποιήσει την απαραίτητη αναβάθμιση που χρειάζεται για να ανταπεξέλθει και στην Ευρώπη.

Η εβδομάδα που ξεκινά αναμένεται να έχει εξελίξεις για την Ένωση (τουλάχιστον) σε δύο μέτωπα. Το ένα είναι αυτό του στόπερ και το άλλο του Λούις Πάλμα. Για την πρώτη περίπτωση υπάρχει έντονη κινητικότητα τα τελευταία 24ωρα και στόχος είναι η υπόθεση να κλείσει άμεσα ώστε ο παίκτης να ταξιδέψει το συντομότερο δυνατό για την Ολλανδία και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία.

Διαβάστε επίσης: Το πλάνο μεταγραφών, οι κομβικοί έμπειροι, οι δυσκολίες και οι περιπτώσεις Κουαδράδο, Νάστασιτς

Όσο για τον παίκτη του Άρη, όλα δείχνουν πως είναι θέμα χρόνου να φορέσει τα κιτρινόμαυρα της ΑΕΚ. Η απόκτηση του Κωνσταντίνου Χρυσόπουλου ήταν ουσιαστικά προάγγελος για τη συγκεκριμένη μεταγραφή, ωστόσο τα χρήματα που θα δώσει η Ένωση για τον Πάλμα δεν θα έχουν καμία σχέση με τα τέσσερα και τα πέντε εκατ. ευρώ που φέρεται να αξίωνε η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Όλο αυτό το διάστημα παρότι δεν υπήρχε κάτι επίσημο, οι άνθρωποι που «τρέχουν» τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ δεν σταμάτησαν να δουλεύουν και τώρα ήρθε η ώρα που σιγά σιγά τα αποτελέσματα θα αρχίσουν να βγαίνουν. Τα επόμενα 24ωρα θα φέρουν σημαντικές εξελίξεις στην Ένωση που από αύριο, με την ενσωμάτωση και των διεθνών, θα μπορεί να δουλέψει καλύτερα στην Ολλανδία.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ