Για βατερλό ο ΠΑΟΚ με Γκαμπιαντίνι- Τι λένε στην Ιταλία

Για βατερλό ο ΠΑΟΚ με Γκαμπιαντίνι- Τι λένε στην Ιταλία

Αρνητική τροπή φαίνεται πως παίρνει για τον ΠΑΟΚ η υπόθεση του Μανόλο Γκαμπιαντίνι αφού οι δύο πλευρές δεν τα βρίσκουν στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου.

Ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι είναι ο μεγάλος στόχος του ΠΑΟΚ για την κορυφή της επίθεσης, αλλά η υπόθεση φαίνεται πως δεν εξελίσσεται όπως θα ήθελαν οι άνθρωποι του Δικεφάλου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ιταλία, ο έμπειρος φορ επιμένει για κλειστό τριετές συμβόλαιο την ώρα που οι «ασπρόμαυροι» του δίνουν 2+1 με 1,5 εκατ. ευρώ ετήσιες αποδοχές, με τον τρίτο χρόνο να ενεργοποιείται σε περίπτωση που πιάσει το 50% των συμμετοχών.

Διαβάστε επίσης: Οι Κινγκς θέλουν τον Βεζένκοφ, αλλά η εξέλιξη με τον Μπράντλεϊ Μπιλ δείχνει ότι… (vids)

Παράλληλα, ο Γκαμπιαντίνι δεν φαίνεται να έχει βγάλει τελείως από το μυαλό του την παραμονή στη Σαμπντόρια, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026, παρά τον υποβιβασμό της ομάδας ενώ γερά στο κόλπο έχει μπει και η Κάλιαρι του Κλαούντιο Ρανιέρι που φέτος επέστρεψε στη Serie A.

Ο ΠΑΟΚ «καίγεται» για να κλείσει το θέμα με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο και μένει να δούμε αν θα κάνει κάποια αντιπρόταση στον ποδοσφαιριστή ή θα στραφεί σε άλλες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ