Ατρόμητος: Εκτός αποστολής ο Γιαννιώτης

Ο Ελληνας πορτιέρο δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ματς με την Κέρκυρα για λόγους τακτικής – Εκτός και οι τιμωρημένοι Ουάρντα και Καρασαλίδης.

Την προετοιμασία του για τον αγώνα με την Κέρκυρα, για την 30η και τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, ολοκλήρωσε το απόγευμα της Παρασκευής ο Ατρόμητος.

Ο Νταμίρ Κάναντι στον αγώνα με τους Φαίακες δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ουάρντα και Καρασαλίδη, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι, ενώ εκτός αποστολής για λόγους τακτικής έμεινε ο Γιαννιώτης. Κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του Περιστερίου θα καθίσει ο Μίρκοβιτς, με αναπληρωματικό τον Μανδά.

Την αποστολή αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Μίρκοβιτς, Μανδάς, Στρούγγης, Νάτσος, Κωτσόπουλος, Μπρούνο, Ούμπιντες, Σάκιτς, Κιβρακίδης, Ντιγκινί, Ρισβάνης, Χατζηισαίας, Μάντσον, Λαζαρίδης, Μπουσούλατζιτς, Γιαννούλης, Κυριακίδης, Ντάουντα και Βασιλακάκης.

Με την ανακοίνωση της αποστολής, οι ποδοσφαιριστές γευμάτισαν στο προπονητικό και αναχώρησαν με πούλμαν για το ξενοδοχείο, όπου κατέλυσε η αποστολή του Ατρομήτου. Οι παίκτες που δεν επιλέχθηκαν στην αποστολή θα προπονηθούν το πρωί της Κυριακής, υπό τις οδηγίες του γυμναστή Γιώργο Πήδουλα.

Δείτε την αποστολή:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από