Γαλλικές σειρήνες για Χατζισαφί!

Ο Εχσάν Χατζισαφί έκανε... παπάδες την εφετινή σεζόν και ομάδα της Γαλλίας τον έχει βάλει στο στόχαστρο.

Από τα πιο πολύτιμα γρανάζια της καλοκουρδισμένης μηχανής του Ματίας Αλμέιδα. Μιας… μηχανής που σκαρφάλωσε στο Εβερεστ του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά από πέντε χρόνια.

Ο Εχσαν Χατζισαφί συνέβαλε τα μέγιστα στην επιτυχία της ΑΕΚ, με τον Ιρανό να συγκαταλέγεται στη λίστα με τους MVP των «κιτρινόμαυρων».

Διαβάστε επίσης: Όλες οι ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις του Σαββάτου

Ο έμπειρος μπακ όργωσε την αριστερή πτέρυγα, έκανε παπάδες σε όλη τη διάρκεια της εφετινής σεζόν και το όνομά του ακούγεται στο μεταγραφικό πεδίο.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Χατζισαφί με τη φανέλα της ΑΕΚ φαίνεται πως δεν πέρασαν απαρατήρητες, καθώς το όνομα του Ιρανού μπακ βρίσκεται σημειωμένο στο μπλοκάκι της Λανς!

Συμφωνα με δημοσίευμα του onlymercato.com, ο 33χρονος μπακ αρέσει αρκετά στους ανθρώπους του γαλλικού συλλόγου και αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο για το αριστερό άκρο της άμυνας. Η Λανς θέλει να ενισχυθεί ενόψει της νέας σεζόν σε Ligue 1 και Ευρώπη και ο Χατζισαφί «παίζει» δυνατά για την επόμενη μέρα.

Οπως σημειώνουν στο εξωτερικό, η γαλλική ομάδα θα επιδιώξει να εντάξει στο ρόστερ της τον Χατζισαφί. Βέβαια, μόνο εύκολο δε θα είναι το έργο της, καθώς η Ενωση έχει ήδη… δέσει τον 33χρονο αμυντικό με νέο συμβόλαιο.

ΑΕΚ και Χατζισαφί επέκτειναν τη συνεργασία τους μέχρι και το καλοκαίρι του 2024, κάτι που σημαίνει πως όποια ομάδα ενδιαφέρεται για τον Ιρανό αμυντικό, θα πρέπει πρώτα να χτυπήσει την… κιτρινόμαυρη πόρτα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από