Ολυμπιακός: Ο Σρέντερ και τι ισχύει με τον προπονητή

Ολυμπιακός: Ο Σρέντερ και τι ισχύει με τον προπονητή

Οι Ερυθρόλευκοι συζητούν με αρκετούς προπονητές, που είναι στην τελική τους λίστα και την κατάλληλη στιγμή θα παρθεί η τελική απόφαση…

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Ολυμπιακός, με τους ανθρώπους του πειραϊκού συλλόγου να ψάχνουν την καλύτερη δυνατή λύση ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Από χθες, όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, βρίσκεται στην Ελλάδα ο Αλφρεντ Σρέντερ, προκειμένου να συζητήσει με τους Ερυθρόλευκους. Ο Ολλανδός έχει έρθει στην Αθήνα, αλλά όπως διαβάσατε στο «10», ακόμα δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τον 50χρονο.

Διαβάστε επίσης: Ο Αϊζάια… χόρευε

Τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει συμφωνία με τον συγκεκριμένο προπονητή, αλλά ούτε και διαφωνία, με τους Πειραιώτες να ψάχνουν την καλύτερη δυνατή λύση για τον πάγκο τους.

Οσες συζητήσεις γίνονται με τον Αλφρεντ Σρέντερ είναι σε διερευνητικό επίπεδο, όπως και με τους υπόλοιπους προπονητές που βρίσκονται στην «ερυθρόλευκη» λίστα. Οι Πειραιώτες συζητούν με αρκετούς προπονητές και την κατάλληλη στιγμή θα παρθεί η τελική απόφαση.

Η διοίκηση του πειραϊκού συλλόγου ψάχνει την κατάλληλη λύση και δουλεύει μεθοδικά, προκειμένου να προσληφθεί τεχνικός από το πάνω ράφι, που θα έρθει και θα φτιάξει την ομάδα της νέας σεζόν, με στόχο να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και να επιστρέψει στους τίτλους.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ