ΑΕΚ : Δίνει ευκαιρίες ο Χιμένεθ

ΑΕΚ : Δίνει ευκαιρίες ο Χιμένεθ

Με πολλά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα η ΑΕΚ απέναντι στην Κέρκυρα.

Η ΑΕΚ, έχοντας κατακτήσει τον τίτλο και κοιτώντας προς τον τελικό του κυπέλλου, θα επιδιώξει να κάνει μια σωστή διαχείριση σε αυτά τα δύο ματς πρωταθλήματος, προκειμένου η ομάδα να διατηρηθεί φρέσκια και παράλληλα να πάρουν ευκαιρίες παίκτες με λίγο χρόνο συμμετοχής. Κάτι που αναμένεται να δούμε σήμερα απέναντι στην Κέρκυρα.

Ο Μανόλο Χιμένεθ προσανατολίζεται στο να κάνει αλλαγές σε όλες τις γραμμές, ξεκουράζοντας ποδοσφαιριστές και δίνοντας ρυθμό σε άλλους. Το πιθανότερο είναι να δούμε κάτω από τα δοκάρια τον Τσιντώτα, στην άμυνα τους Γκάλο, Λαμπρόπουλο, Τζανετόπουλο, Λόπες, στη μεσαία γραμμή τους Γαλανόπουλο, Μοράν, στα άκρα τους Κλωναρίδη, Μπακασέτα, στην κορυφή τον Γιακουμάκη και πίσω του έναν εκ των Μασούντ, Λιβάγια. Με τον Ισπανό τεχνικό να διατηρεί σε σχέση με το ματς με τον Λεβαδειακό την ίδια διάταξη, αλλά να αλλάζει πολλά πρόσωπα στο βασικό σχήμα.

Να σημειωθεί πως χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει και ο Ούρος Τσόσιτς, που επέστρεψε σε αποστολή μετά την επέμβαση που είχε υποβληθεί για να ξεπεράσει το σύνδρομο κοιλιακών-προσαγωγών.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ