Marca : «Πρωταθλητής με την ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ» (pic)

Marca : «Πρωταθλητής με την ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ» (pic)

Η ισπανική εφημερίδα στάθηκε στην κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος από την ΑΕΚ, στον Μανόλο Χιμένεθ αλλά και στο περιστατικό με τον Ιβάν Σαββίδη και το όπλο.

Η ΑΕΚ κατέκτησε το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια και το κορυφαίο ισπανικό αθλητικό μέσο, η Marca έκανε ειδική αναφορά τόσο στην ΑΕΚ, όσο και στον προπονητή της Μανόλο Χιμένεθ, αλλά και το περιστατικό της Τούμπας με τον Ιβάν Σαββίδη και το όπλο.

Το δημοσίευμα ξεκινά αναφερόμενο στην στην εκκρεμότητα που υπάρχει αναφορικά με το ντέρμπι της Τούμπας. Στη συνέχεια στέκεται στο ότι η ΑΕΚ κατάφερε και έσπασε τα 22 χρόνια κυριαρχίας Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, όπου αυτές οι δύο ομάδες κατακτούσαν την κορυφή.

Συγκεκριμένα, ο τίτλος της ισπανικής Marca αναφέρει: «Ο Μανόλο Χιμένεθ κέρδισε το ελληνικό πρωτάθλημα με την ΑΕΚ» και περιγράφει πως η Ένωση επέστρεψε στον θρόνο ύστερα από τη σεζόν 1993-94. Επίσης το δημοσίευμα κάνει λόγο και για τον Έρικ Μοράν, αλλά αναφέρεται και στην εισβολή του Ιβάν Σαββίδη με το όπλο στο παιχνίδι της Ένωσης με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ