Άρης: Οι δοκιμές του Πάρντιου ενόψει Ολυμπιακού

Ο Άγγλος τεχνικός αναμένεται να δείξει τις προθέσεις του στη σημερινή προπόνηση, σε ότι αφορά το βασικό σχήμα που σκέφτεται να παρατάξει στο κυριακάτικο (15/1) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του Άρη ενόψει του κυριακάτικου (15/1) εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Πάρντιου αναμένεται να κάνει στην προπόνηση και τις πρώτες δοκιμές του σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή στο βασικό σχήμα του Νταρίντα, τον οποίο ξεκούρασε ο Άγγλος τεχνικός κόντρα στον Λεβαδειακό. Ο διεθνής Τσέχος θα αγωνιστεί στα χαφ μαζί με τον Ετέμπο, ενώ την τρίτη θέση διεκδικούν οι Νταμπό και Γκαρθία.

Διαβάστε επίσης: Το ιστορικό «μαύρο» ντεμπούτο του Φέλιξ και τα 600.000 ανά παιχνίδι που θα δώσει η Τσέλσι (pics)

Ακόμα, ο Μαζικού φαίνεται οτι έχει το προβάδισμα σε ότι αφορά το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής, χωρίς να μπορεί να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο να ξεκινήσει ο Πίρσμαν. Αν ο Πάλμα είναι απόλυτα έτοιμος, τότε θα αγωνιστεί στην αριστερή πλευρά της επίθεσης, ενώ στην αντίθετη περίπτωση θα ξεκινήσει ο Γκαρσία.

Τέλος, σε ότι αφορά την κορυφή της επίθεσης, ο Πάρντιου φαίνεται οτι θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για το αν θα ξεκινήσει τον Γκρέι ή τον Καμαρά, ενώ στην εξίσωση έχει μπει το τελευταίο διάστημα και ο Καμάτσο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από