Ο Μίτσελ έδειξε ότι θέλει να τολμήσει – Ο βασικός Χουάνγκ, ο Κασάμι, ο Χάμες και οι σκέψεις του για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Μίτσελ έδειξε ότι θέλει να τολμήσει – Ο βασικός Χουάνγκ, ο Κασάμι, ο Χάμες και οι σκέψεις του για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Ολυμπιακός θέλει μόνο νίκες ως το τέλος της σεζόν και ο Μίτσελ θέλει να κάνει πράξη την "τρελή" ιδέα του με τα τρία δεκάρια. Τι έδειξε πριν τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Τα ψέματα τελείωσαν. Εάν ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει πράξη την πεποίθηση του Μίτσελ και των ποδοσφαιριστών, πως μπορεί έστω να διεκδικήσει την ανατροπή της κατάστασης στην κορυφή της Super League, τώρα είναι η ώρα να αρχίσει να το δείχνει. Και να το κάνει με τρόπο εμφατικό, που δεν θα αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης σχετικά με το ποια είναι η καλύτερη ομάδα. Ασχέτως του τι δείχνει ο βαθμολογικός πίνακας. Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στους «παγωμένους» και πάντα… δύσκολους Ζωσιμάδες, είναι ένα τεστ το οποίο δεν έχει επιστροφή.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται από χθες το απόγευμα στην πρωτεύουσα της Ηπείρου και ο Ισπανός τεχνικός δείχνει να έχει αποφασίσει πως θα ακολουθήσει το επιθετικό πνεύμα που «έχτισε» στη διάρκεια της προετοιμασίας των Ερυθρόλευκων κατά τη διάρκεια της διακοπής, για τα παιχνίδια του Μουντιάλ. Ο Μίτσελ, λοιπόν, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνει πράξη την ανατρεπτική ιδέα του, για χρησιμοποίηση στο αρχικό σχήμα και των τριών «10αριών» που διαθέτει. Δεν το έχει αποφασίσει ακόμη, αλλά είναι σαφές ότι επεξεργάζεται σοβαρά. Και το έδειξε στις δοκιμές που έκανε στη χθεσινή, τελευταία προπόνηση, πριν την αναχώρηση της αποστολής για τα Γιάννενα.

Διαβάστε επίσης: Τα δεδομένα για Φαλ, οι ευκαιρίες των Μπολομπόι-Μπλακ και το περσινό πάθημα που πρέπει να γίνει μάθημα (vids)

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια επιστρέφει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αντί του Τζολάκη, ο οποίος είχε αγωνιστεί στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, με πολύ καλή απόδοση. Σε ό,τι έχει να κάνει με την άμυνα, ο Μίτσελ δοκίμασε στην αρχή τετράδα με Βρουσάι, Ντόη, Ρέτσο και Ρέαμπτσιουκ. Αλλά στη διάρκεια της τακτικής άλλαξε τους μπακ, δοκιμάζοντας και τον Ανδρούτσο με τον Μαρσέλο.

Στη μεσαία γραμμή ο 59χρονος τεχνικός δείχνει να έχει κατασταλάξει στη χρησιμοποίηση του Γιαν Εμβιλά στο «6», αλλά και του Ινμπόμ Χουάνγκ, παρά το γεγονός ότι ο Νοτιοκορεάτης έχει μόλις 4 ημέρες στην Ελλάδα. Στη βασική δοκιμή, ο Μίτσελ είχε μαζί τους, σε τριάδα, τον Παϊτίμ Κασάμι (με τον Χουάνγκ σε πιο ελεύθερο ρόλο και λίγο δεξιά). Αλλά λίγο αργότερα άλλαξε τον Ελβετό μέσο με τον Χάμες Ροντρίγκες. Σχηματίζοντας έτσι τριάδα με τον Κολομβιανό στο «10» και τους Φορτούνη, Μπιέλ να κινούνται από δεξιά και αριστερά, αντίστοιχα.

Αυτή η δοκιμή έδειξε ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν έχει καταλήξει ακόμη στο σενάριο με τους τρεις δημιουργούς, αλλά ούτε ότι το έχει αποκλείσει. Με τον ίδιο, πάντως, να θεωρεί πως και οι τρεις παίκτες μπορούν να κάνουν σπουδαία πράγματα μαζί, εάν μάθουν τους χώρους τους και συγχρονιστούν. Ενώ παράλληλα έχει κλειδώσει και το θέμα της επίθεσης, με τον Ελ Αραμπί να είναι ο εκλεκτός, αντί του Μπακαμπού, που ξεκίνησε κόντρα στον Ατρόμητο.

Όπως και να έχει, το βασικό ζητούμενο για τον Ολυμπιακό, είναι να φύγει με τη νίκη από τους Ζωσιμάδες και το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μια έξοδος που πάντα τα τελευταία χρόνια κρύβει παγίδες για τους Ερυθρόλευκους. Αλλά εάν θέλουν να διεκδικήσουν τον τίτλο, το τρίποντο είναι μονόδρομος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ