Μεταγραφικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό!

Μεταγραφικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό!

Η διακοπή για το Μουντιάλ στο Κατάρ φέρνει πολύ... δουλειά στον Παναθηναϊκό που προχωράει τον σχεδιασμό του και έρχονται άμεσα μεταγραφικές εξελίξεις.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με νίκη κόντρα στον Ατρόμητο και πάει στη διακοπή λόγω του Μουντιάλ του Κατάρ με 37 βαθμούς και το εντυπωσιακό 12-1-0. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος στο +8 από την ΑΕΚ, στο +11 από τον ΠΑΟΚ και στο +12 από τον Ολυμπιακό και πλέον στρέφει την προσοχή του στον σχεδιασμό του για το δεύτερο μισό της χρονιάς, που θα κρίνει τα πάντα.

Μετά την ξεκούραση των ποδοσφαιριστών μέχρι την επόμενη Τρίτη, η ομάδα θα ακολουθήσει μια μίνι προετοιμασία και στις 28 του μήνα θα πάει στην Κύπρο όπου θα μείνει μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου και δώσει και τρία φιλικά. Αυτό που έχει σημασία όμως είναι οι κινήσεις που έρχονται από το τριφύλλι στο επόμενο διάστημα. Ο Γιοβάνοβιτς θα έχει επαφή με τον Γιάννη Αλαφούζο για το πλάνο των μεταγραφών και αναμένονται εξελίξεις σχετικά άμεσα.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει ζητήσει ήδη έναν εξτρέμ και έναν χαφ που θα παίζει στο «8-10», ειδικά από τη στιγμή που ήρθε ο τραυματισμός του Τρουιγέ αλλά και του Αϊτόρ λίγες εβδομάδες νωρίτερα. Ο σκοπός είναι ο Γιοβάνοβιτς να βρει έναν παίκτη όσον αφορά τον πλάγιο επιθετικό που να μπορεί να παίζει από τη δεξιά πλευρά κυρίως.

Ο λόγος είναι ότι στα αριστερά υπάρχει ο Βέρμπιτς, αλλά και ο Μπερνάρ, ενώ «απέναντι» μόνο ο Παλάσιος. Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός εκτός από το δυναμικό «μπάσιμο» που αναμένεται να κάνει στο μεταγραφικό παζάρι για να δώσει βάθος στον Γιοβάνοβιτς, θα προχωρήσει και τις ανανεώσεις συμβολαίων με τέσσερις περιπτώσεις να «καίνε. (Αϊτόρ, Σένκεφελντ, Ρούμπεν, Κουρμπέλης). Όσον αφορά και τους τέσσερις ποδοσφαιριστές είναι θέμα χρόνου να καθίσουν οι άνθρωποι του τριφυλλιού στο τραπέζι για να «τελειώσουν» τα deal.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ