ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming: Ο Παναιτωλικός συμπλήρωσε πέντε αγώνες χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (0-3-2), αφού μετά την ισοπαλία με αντίπαλο τον Ιωνικό (1-1), αρκέστηκε στον βαθμό (0-0) και κόντρα στον Λεβαδειακό. Ήταν πολύ ανώτερος στον αγωνιστικό χώρο, όμως με μία τελική στην εστία (από τις 12 φάσεις που ολοκλήρωσε), δεν έχει πιθανότητες για καλύτερο αποτέλεσμα. Πλήρωσε την αστοχία του, σε ένα παιχνίδι στο οποίο κυριάρχησε. Αυτή την αγωνιστική φιλοξενεί τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό που έρχεται από βαθμό στο ντέρμπι και συνεχίζει αήττητος.

Μελετημένες αναλύσεις στοιχήματος

Ο Παναθηναϊκός πήγε με μυθικό ρεκόρ 10/10 στο μεγάλο ντέρμπι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Εκεί, εκτός από δύο σωστά ακυρωμένα τέρματα και μια καλή στιγμή με τον Σπόραρ, δεν είχε κάτι ουσιαστικό να επιδείξει. Η ομάδα δεν μπόρεσε να δημιουργήσει απειλητικές συνθήκες για του Πειραιώτες και δικαίως έμεινε πίσω στο σκορ στο 84ο λεπτό. Τελικά, σε μια φάση που… σήκωσε πολύ κουβέντα, κέρδισε πέναλτι στις καθυστερήσεις και πήρε τον βαθμό (1-1), Μαζεύονται πολλοί τραυματισμοί για τον Γιοβάνοβιτς, αφού μετά τους Τσοκάι και Αϊτόρ, εκτός δράσης θα βρεθεί και ο Παλάσιος που υπέστη θλάση. Πηγαίνει στο Αγρίνιο λίγες μέρες μετά τη χειρότερη φετινή εμφάνισή του, στο χορτάρι και όλοι περιμένουν να δουν αν θα καταφέρει να αντιδράσει ή θα εμφανιστεί επηρεασμένος από αυτό.

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Παναθηναϊκό είναι προγραμματισμένο για τις 17:00 της Τετάρτης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Γιοβάνοβιτς: «Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα και το έδειξε – Δεν κάναμε καλό παιχνίδι»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναφέρθηκε στο ντέρμπι, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός έδειξε πόσο καλή ομάδα είναι και επισήμανε πως είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα.

«Είναι σημαντικό που σκοράραμε στην τελευταία φάση και πήραμε το 1-1. Ήταν ένα παιχνίδι όπως το περιμέναμε, ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα όπως έδειξε και σήμερα. Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι μας αφήνει ικανοποιημένους.

Στράτος Ζαλούμης: Να μεγαλώσουμε το σερί με 2.35!

Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα. Κάθε ομάδα που θέλει να πάει μέχρι το τέλος πρέπει να κρατάει το ρυθμό της. Σήμερα δεν κάναμε καλό παιχνίδι, είχαμε λάθη και δεν κρατήσαμε τον ρυθμό που θέλαμε. Θα υπάρχουν πολλά τέτοια παιχνίδια αλλά εμείς δε πρέπει να είμαστε στο επίπεδο που παίξαμε σήμερα. Είμαι χαρούμενος από τα παιδιά δίνουν το 100%, αλλά πρέπει να παίζουμε καλύτερα από σήμερα».

Οι πιο αξιόπιστες αναλύσεις Σούπερ Λιγκ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ