Άρης: Με δύο αλλαγές στο Περιστέρι

Οι Μαζικού και Ιτούρμπε τα δύο νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του Άρη στο σημερινό (5/11) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Αυτή τη φορά ο Άλαν Πάρντιου δεν έκανε ριζικές αλλαγές στην ενδεκάδα. Δυο είναι τα νέα πρόσωπα στο βασικό σχήμα του εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο, σε σχέση με το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον ΟΦΗ. Ο Μαζικού πήρε τη θέση του Πίρσμαν στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ ο Ιτούρμπε ξεκινάει αντί του Γκαρσία.

Διαβάστε επίσης: Η νέα ζωή του Μαρτίνς, ο ρόλος του Λέτο και το… χρυσορυχείο! (vid+pics)

Ο Πάρντιου παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Μαζικού το αριστερό, ενώ Φαμπιάνο και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Ετέμπο και Νταμπό θα αγωνιστούν στα αμυντικά χαφ, ο Ιτούρμπε στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Μανσίνι στην αριστερή και ο Γκαρσία πίσω από τον Γκρέι, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Σιαμπάνης, Γκαρθία, Πίρσμαν, Καμάτσο, Πάλμα,. Ντιόπ, Ζερβίνιο,. Εμπακατά και Ενκουλού.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από