Φουλ για Μουντιάλ, Πινέδα και Άμραμπατ

Φουλ για Μουντιάλ, Πινέδα και Άμραμπατ

Οι δύο άσοι της ΑΕΚ επιλέχθηκαν στην προεπιλογή των Μεξικό και Μαρόκο εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

«Κιτρινόμαυρη» εκπροσώπηση θα υπάρξει στις επιλογές του Μεξικό και του Μαρόκο εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Πιο συγκεκριμένα ο Ορμπελίν Πινέδα βρίσκεται στα πλάνα του Χεράρδο Μαρτίνο, διεκδικώντας μια θέση για την τελική αποστολή που θα ταξιδέψει στο Μουντιάλ.

Διαβάστε επίσης: Η πόρτα του Ρέντη «άνοιξε»: 1+2 αναχωρήσεις στο πρώτο «κύμα» της εκκαθάρισης του ερυθρόλευκου ρόστερ

Η λίστα που ανακοίνωσε ο Αργεντινός προπονητής:

Τερματοφύλακες: Οτσόα (Αμέρικα), Κότα (Λεόν), Ταλαβέρα (Χουάρες)
Αμυντικοί: K. Αλβάρες (Πατσούκα), Ανγκούλο (Τίγκρες), Αραούχο (Αμέρικα), Αρτεάγκα (Γκενκ), Γκαγιάρδο (Μοντερέι), Μορένο (Μοντερέι), Μόντες (Μοντερέι), Χ. Σάντσες (Άγιαξ), Βάσκες (Κρεμονέζε).

Μέσοι: Ε. Αλβάρες (Αγιαξ), Αλβαράδο (Γκουανταλαχάρα), Αντούνα (Κρουζ Αζούλ), Τσάβες (Πατσούκα), Γκουαρδάδο (Μπέτις), Γκουτιέρες (Αϊντχόφεν), Ερέρα (Χιούστον), Λάινες (Μπράγκα), Πινέδα (ΑΕΚ), Ροντρίγκες (Κρουζ Αζούλ), Ρόμο (Μοντερέι), Ε. Σάντσες (Πατσούκα).
Επιθετικοί: Κορόνα (Σεβίλλη), Φούνες Μορί (Μοντερέι), Χιμένες (Φέγενορντ), Χιμένες (Γουλβς), Λοσάνο (Νάπολι), Μάρτιν (Αμερική), Βέγκα (Γκουανταλαχάρα).

Επιπλέον μετά από τρία χρόνια και ο Νόρντιν Άμραμπατ είναι έτοιμος να επιστρέψει στην εθνική ομάδα του Μαρόκο. Ο 35χρονος ακραίος επιθετικός της ΑΕΚ βρίσκεται στην προεπιλογή την εθνικής του ομάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και θα παλέψει και αυτός με την σειρά του για την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Άμραμπατ μετράει 64 συμμετοχές με την εθνική του ομάδα, με την οποία έχει σκοράρει επτά φορές και είχε κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις στα τρία παιχνίδια της φάσης των ομίλων του Μουντιάλ του Κατάρ κόντρα σε Ιράν, Πορτογαλία και Ισπανία. Τελευταία παρουσία του εξτρέμ της ΑΕΚ με το Μαρόκο ήταν τον Νοέμβριο του 2019.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ