Παναθηναϊκός: Έτοιμοι για Βόλο Τσέριν και Ιωαννίδης

Παναθηναϊκός: Έτοιμοι για Βόλο Τσέριν και Ιωαννίδης

Με τον Άνταμ Τσέριν και τον Φώτη Ιωαννίδη να προπονούνται κανονικά, συνέχισε την προετοιμασία του ο Παναθηναϊκός για το ματς με τον Βόλο το Σάββατο (29/10).

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για την εκτός έδρας αποστολή στον Βόλο και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τους Άνταμ Τσέριν και Φώτη Ιωαννίδη να επιστρέφουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Τα προβλήματα που αφορούν τους σοβαρούς τραυματισμούς των Αϊτόρ, Τρουιγιέ και Φρόκου, ασφαλώς συνεχίζονται, ενώ ο Αχιλλέας Πούγγουρας πραγματοποίησε θεραπεία στην μέση.

Διαβάστε επίσης: No Messi, no party: Ο Βασιλιάς της Βαρκελώνης έφυγε και η Μπαρτσελόνα… αμαυρώνει την ιστορία της (pics, vid)

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Με την πρωινή προπόνηση της Πέμπτης στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου στον Βόλο.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και πρέσινγκ, ακολούθως έπαιξαν στο μισό γήπεδο παιχνίδι τακτικής, όπου δόθηκε έμφαση από το προπονητικό επιτελείο. Θεραπεία λόγω ενόχλησης στη μέση ακολούθησε ο Πούγγουρας.

Απουσίασε ο Φρόκου, ο οποίος στον αγώνα της Κ19 με αντίπαλο την Τρέντσιν υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου και εντός των επόμενων ημερών θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Απόντες ήταν και οι τραυματίες Αϊτόρ, Τρουιγιέ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ