Πάρντιου: «Ήμασταν οι αρχιτέκτονες της πτώσης μας, αποσυντονιστήκαμε»

Πάρντιου: «Ήμασταν οι αρχιτέκτονες της πτώσης μας, αποσυντονιστήκαμε»

Ο Άλαν Πάρντιου στις δηλώσεις του μετά την ήττα του Άρη από την ΑΕΚ με 2-0, παραδέχθηκε πως η ομάδα του δεν ανταποκρίθηκε στο πλάνο και «πλήρωσε» τα λάθη της.

Η ΑΕΚ έφυγε με το διπλό από το «Κλ. Βικελίδης», επικρατώντας του Άρη με 2-0, σκορ που δεν λέει όλη την αλήθεια του αγώνα, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» θα μπορούσαν να πετύχουν ευρύτερη νίκη αν ήταν πιο εύστοχοι. Ο προπονητής των «κίτρινων», Άλαν Πάρντιου, στις δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης τόνισε πως η ευθύνη της ήττας ανήκει στην ομάδα του η οποία υπέπεσε σε αρκετά λάθη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Διαβάστε επίσης: Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2: Επιστροφή στα τρίποντα με ανατροπή και ιστορικό CR7 για τους «κόκκινους διαβόλους»

Για τα αμυντικά κενά:

«Κάναμε πολλά λάθη, ήταν κακή απόδοσή μας. Ήμασταν οι αρχιτέκτονες της πτώσης μας, με κακές επιλογές. Πρέπει να δυναμώσουμε ψυχικά και σωματικά γι’ αυτό το πρωτάθλημα. Απογοητεύσαμε τους εαυτούς και τους οπαδούς μας».

Για το τι έφταιξε:

«Υπήρχαν πολλά ατομικά λάθη. Είχαμε ένα σχέδιο, αλλά δεν μείναμε συγκεντρωμένοι σε αυτό».

Για τις μακρινές γραμμές και πού οφείλεται αυτό:

«Πρώτα απ’ όλα στη ποιότητα της αντίπαλης ομάδας. Ήταν μία ισχυρή ομάδα. Πρέπει να πιστεύουμε σε αυτό που κάναμε. Χάσαμε πάλι την αυτοσυγκέντρωσή μας, σκόραραν πρώτοι το γκολ και αποσυντονιστήκαμε».

Για το πώς θα το ξεπεράσει ο Άρης:

«Με μία νίκη και καλή απόδοση την επόμενη εβδομάδα. Αξίζαμε το αποτέλεσμα με την εμφάνισή μας».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ