ΑΕΚ: Παίρνουν αγωνιστικά λεπτά Κονέ και Τσιγκρίνσκι

Την ευκαιρία να πάρουν αγωνιστικά λεπτά και να βρουν ρυθμό θα έχουν την Πέμπτη ο Παναγιώτης Κονέ και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, καθώς αμφότεροι βρίσκονται στην αποστολή για το φιλικό με την Τσουκαρίτσκι.

Την ευκαιρία να πάρουν αγωνιστικά λεπτά και να βρουν ρυθμό θα έχουν την Πέμπτη ο Παναγιώτης Κονέ και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, καθώς αμφότεροι βρίσκονται στην αποστολή για το φιλικό με την Τσουκαρίτσκι. Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Πέμπτη την ομάδα από τη Σερβία σε κεκλεισμένων των θυρών φιλικό και εκεί, μεταξύ άλλων ο Χιμένεθ θα έχει την ευκαιρία να «τεστάρει» την κατάσταση των δύο παικτών, που επέστρεψαν μετά από ένα μακρύ διάστημα απουσίας.

Για τον αγώνα αυτόν, ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε 21 ποδοσφαιριστές που είναι οι εξής: Τσιντώτας, Ντούνης, Μπακάκης, Γκάλο, Τζανετόπουλος, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Βινίσιους, Γιαννούτσος, Σταμούλης, Τσιβελεκίδης, Σιμόες, Μπάμπης, Ροντρίγκες, Κονέ, Βλαχομήτρος, Αραούχο, Λιβάια, Γιακουμάκης, Αντωνίου.

Από εκεί και πέρα, η σημερινή προπόνηση ολοκληρώθηκε με τον Ούρος Τσόσιτς να κάνει θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο και τον Βίκτωρα Κλωναρίδη να γυμνάζεται ατομικά. Το φιλικό με την Τσουκαρίτσκι έχει προγραμματιστεί για τις 18.30.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από